Perfidna bagienna kradzież!

To dział, w którym mogą
pisać niezarejestrowani
Awatar użytkownika
Otto
Reakcje:

Re: Perfidna bagienna kradzież!

Nieprzeczytany post autor: Otto »

tylko po co to wam?
zysku z tego żadnego, a tylko straty własne.

Awatar użytkownika
francik
zadomowiony
zadomowiony
Reakcje:
Znak zodiaku: Skorpion

Nieprzeczytany post autor: francik »

No,ale co można z tym zrobić ?

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:
Jestem: adm.lilianna@interia.pl
Znak zodiaku: Waga

Nieprzeczytany post autor: Lady Li »

francik pisze:No,ale co można z tym zrobić ?
Nic - jedynie ukazać. Można podać do sądu bo taka kradzież jest karalna i są na to paragrafy, ale naprawdę nie chce mi się szarpać z byle bagnem.. :dobani:
Pokazałam jednak wszystko byście wiedzieli do czego Lauruszka jest zdolna - chamskie babsko bez wstydu i godności - nie tylko to stare szwabskie popychadło KŁAMIE ale nawet posuwa się do KRADZIEŻY!! :mur:

A pokażę Wam więcej - jak Was oficjalnie w ch..ja robi a niektórzy się do niej za to miziają. WSTYD! :mur:
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz! ;P

Awatar użytkownika
Fanar
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Fanar »

Ale czym się ADMI przejmuje? Jak mnie zaprosili (cenzura) z innego forum to wpadłem, jak wpadłem to się zalogowałem, jak się zalogowałem to przeszukałem całe forum i wpadłem na jakieś "żale" Admi elfów o jakimś zabugowanym "grubym i jakimś tam coś bracie :) Że nic nie zrozumiałem w wyszukiwarkę wpakowałem tego "grubego" i tego "brata" i nic nie znalazłem :) Więc się nic nie dowiedziałem i nic nie załapałem :)
Po tygodniu wpadłem tutaj i mnie zatkało :) Forum z grubej rury! Grafika, oprawa i wszystko na miejscu, a to że ludzie trochę "inni" - no cóż obejdzie się łysy bez grzebienia :)
A o walce między forami się dopiero tu dowiedziałem!

Awatar użytkownika
Mamba
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: Wariatka:)
Znak zodiaku: Koziorożec

Nieprzeczytany post autor: Mamba »

Rozumiem , zlosc z poczucia kradziezy wszelkiego rodzaju watkow autorskich , rowniez to ,ze jest to malo ambitne a osoby ktore dopuszczaja sie takowych postepkow sa najwyrazniej na niskim poziomie intelektualnym i tworczym ,nie wspomne o wyobrazni .Tylko , sa pewne roznice w kradziezy a podgladaniu i braniu przykladu na zasadzie konkurencji , w przypadku gdy cos jest powszechnie dostepne dla kazdego do wykorzystania jest to zdrowa konkurencja .

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

Mamba pisze:Rozumiem , zlosc z poczucia kradziezy wszelkiego rodzaju watkow autorskich , rowniez to ,ze jest to malo ambitne a osoby ktore dopuszczaja sie takowych postepkow sa najwyrazniej na niskim poziomie intelektualnym i tworczym ,nie wspomne o wyobrazni .Tylko , sa pewne roznice w kradziezy a podgladaniu i braniu przykladu na zasadzie konkurencji , w przypadku gdy cos jest powszechnie dostepne dla kazdego do wykorzystania jest to zdrowa konkurencja .
Mambuś - spójrz na screeny - oni moje autorskie wątki rżnęli słowo w słowo na zasadzie "kopiuj/wklej", nawet moje komentarze... :mur:
I umieszczano tę kradzież jako swoje autorstwo!! Zwyczajnie mnie to wkurwia, bo jesli by ktoś sobie wziął i zamieścił na fajnym, normalnym Forum, to pół biedy, ale tam jest totalny syf i ja po prostu nie chcę, by MOJE słowa były tam publikowane!
Zresztą Kocur napisał tam parę postów na ten temat, został więc zmieszany z błotem wraz ze mną zresztą, chociaż oficjalnie mnie tam nie ma i dostał zaszczytną rangę Trolla, co oznacza to co u nas "Moderowani", czyli zanim pojawi się post "Trolla", musi zostać zaakceptowany przez kogoś z Kadry...
Rozumiem Administratorów - przecież żaden nie musi wiedzieć, że nastapił plagiat, ale ona nie dość że kazała to robić swojemu przydupasowi, bo jej Forum zdycha, to po ujawnieniu - powinna uczciwie to skasować i przeprosić, tak? Ależ gdzie tam - napisała, że ja te wątki ukradłam. Oczywiście nie podała linku skąd, nie dała też skanu gdzie rzekomo ukazały się na innym Forum... NIC! Po prostu kłamie...! Ja nie muszę kraść wątków, bo mam w sobie potencjał by umieć zbudować samodzielnie parę rozwiniętych zdań, a tego niestety jej brakuje. Serio!
Ostatnio robi wątki wymuszające na Userach chwalące jej osobę. Niedawno: "Lubisz mnie?" Żenada! Trzy dni temu zapytała ludzi, czy ma być "Pani Królowa Elfów"... :mur: :mur: :mur:
Spójrz na screen:
królowa.png
królowa.png (72.88 KiB) Przejrzano 896 razy
Widzisz tytuł postu startowego?

Laura ma Forum zamknięte - na zewnątrz nie zobaczysz nic, oprócz Kącika dla Gości, a w nim wyzwiska w moją stronę. Dużo wyzwisk i oszczerstw, a to tylko dlatego bo... (jak administratorka twierdzi) "ukradłam" jej userów! :polewka: :polewka: :polewka:

Nie można ukraść człowieka, no chyba że zajmuje się handlem ludzmi, a ja naprawdę nie należę do żadnej organizacji przestępczej! :mur:
Po prostu ci mądrzejsi widząc tamten burdel na kółkach - wyemigrowali tutaj, a ona się wściekła i napuściła na mnie Tabulcię, która w Kąciku dla Gości dała popis rynsztoka wyzywając mnie od ścierwa, szmaty itp. Nie reaguję, bo tam tyle bredni, ze życia by mi zabrakło, by to po kolei negować, choć tutaj już w kilku kwestiach pokazałam że to zwykłe kłamstwa... :ok:

Tam "Aktywne tematy" to:
aktywne.png
aktywne.png (72.01 KiB) Przejrzano 896 razy
Screen z ostatniej chwili... :polewka:

Tamto forum to bagno - zresztą tak nazywane w Sieci już od dłuższego czasu, a administratorka nawet imię zmieniła, by jej nie kojarzono już z Laurą.. :buhaha: :buhaha: :buhaha:

Awatar użytkownika
Mamba
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: Wariatka:)
Znak zodiaku: Koziorożec

Nieprzeczytany post autor: Mamba »

Rozumiem , jezeli tam byly umieszczone Twoje slowa to oznacza, ze watek byl w calosci skopiowany w Twojego forum i jest to w tym przypadku kradziez .nie pojmuje ,zeby nawet nie zmienic watku na wlasna interpretacje ,szok intelektualny :)
Mysle ,ze to niczego tam nie zmieni , jezeli chodzi o podniesienie poziomu forum .Poziom forum tworza ludzie nie same tematy ,mysle ,ze wchodzimy tu dla ludzi z ktorymi polemizujemy , spotykamy sie z nimi w jakims sensie i to daje nam poczucie satysfakcji , wiedze dla samej wiedzy i samego siebie mozna czerpac z roznych zrodel .

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

Mamba pisze:Rozumiem , jezeli tam byly umieszczone Twoje slowa to oznacza, ze watek byl w calosci skopiowany w Twojego forum i jest to w tym przypadku kradziez .nie pojmuje ,zeby nawet nie zmienic watku na wlasna interpretacje ,szok intelektualny :)
Tak, wszystko zerżnięte słowo w słowo! :mur:
Mysle ,ze to niczego tam nie zmieni , jezeli chodzi o podniesienie poziomu forum .Poziom forum tworza ludzie nie same tematy ,mysle ,ze wchodzimy tu dla ludzi z ktorymi polemizujemy , spotykamy sie z nimi w jakims sensie i to daje nam poczucie satysfakcji , wiedze dla samej wiedzy i samego siebie mozna czerpac z roznych zrodel .
Otóż to! :oklaski: :oklaski: :oklaski: :kwiat1:

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI
Znak zodiaku: Rak

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

Ale żeby było smieszniej, to ta porabana Tabulcia napisala, ze to ja jako jakiś Kalafior ublizalem Lady Li od najgorszych. :mur: Pisala tez, ze potwierdza to co pisze Larwa, ze ja jestem klonem Lady Li. Paranoja :polewka:
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

Awatar użytkownika
Bodzia
STAŁY BYWALEC
STAŁY BYWALEC
Reakcje:
Jestem: ŻABULĄ...xD
Znak zodiaku: Baran

Nieprzeczytany post autor: Bodzia »

Lady Li pisze:
Lady Li pisze: No naprawdę tak pisała, ale to odległa sprawa i nie mam screenów z tego, ale zaufaj mi - tak było, a ja śmiałam się w głos! :polewka:
Mam tu coś, aczkolwiek nie oddaje całości:

wywiad.png

Czyli ona to dziennikarz - ekonomista... :polewka: :buhaha:
Zgadza się, potwierdzam! Sama czytałam ten wątek za czasów mojej bytności tam. :ok:
:zaba:
Jestem w kropce......... zgadnij w której? :zlosliwiec:

ODPOWIEDZ

Wróć do „KĄCIK DLA GOŚCI”