Dlaczego warto tu być?
Dlaczego warto tu być?
Witam. Każde forum ma coś za co je się ceni. Dlaczego warto być tutaj?
- Kocur
- EKSPERT

- Reakcje:
- Jestem: Bilbo czasem Traf
Re: Dlaczego warto tu być?
Warto tu być, bo to przyjazne użytkownikowi forum, a też dlatego, że mamy tu różnorodność działów i tematów, co powoduje, że każdy znajdzie tu coś dla siebie, a jeśli nie ma u nas jeszcze tematu, który Cię interesuje, to możesz w każdej chwili go założyć. Pozdrawiam. 
Haha, ale to każdy administrator tak pisze, bo sieć ma być wielgachna jak na trawlerze, i zagarniać ma wszystko 
- Kocur
- EKSPERT

- Reakcje:
- Jestem: Bilbo czasem Traf
Zawsze jest dobrze sprawdzić samemu i wyrobić sobie własną opinię. Zarejestruj się, porozglądaj, a może Ci się u nas spodoba. Rejestracja to tylko chwila, a po niej zobaczysz, że forum jest większe niż z widoku gościaForumowySzwedacz pisze:Haha, ale to każdy administrator tak pisze, bo sieć ma być wielgachna jak na trawlerze, i zagarniać ma wszystko![]()
Ale ja bym wolał się właśnie rozejrzeć tak po partyzancku, bez rejestracji. Prawdę mówiąc liczę, że userzy mi powiedzą dlaczego warto tu byćZawsze jest dobrze sprawdzić samemu i wyrobić sobie własną opinię. Zarejestruj się, porozglądaj, a może Ci się u nas spodoba. Rejestracja to tylko chwila, a po niej zobaczysz, że forum jest większe niż z widoku gościa
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Witam Gościa!
KATHARSIS jest bardzo dobrze rozwinięte zarówno technicznie jak i tematycznie, a Userzy przebywają tu z przyjemnością od wczesnego rana.
Panuje wesoła, przyjazna atmosfera która sprzyja rozmowom na wszystkie tematy, jeśli ktoś lubi żarty i luźną atmosferę - to Forum jest właśnie dla niego!
Warto spróbować, bo KATHARSIS jest wyjątkowym miejscem pod każdym względem...
Pozdrawiam serdecznie.
KATHARSIS jest bardzo dobrze rozwinięte zarówno technicznie jak i tematycznie, a Userzy przebywają tu z przyjemnością od wczesnego rana.
Panuje wesoła, przyjazna atmosfera która sprzyja rozmowom na wszystkie tematy, jeśli ktoś lubi żarty i luźną atmosferę - to Forum jest właśnie dla niego!
Warto spróbować, bo KATHARSIS jest wyjątkowym miejscem pod każdym względem...
Pozdrawiam serdecznie.
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
Jak nic to jest forum dla administratorów 
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Tak, a Userzy na ozdobę?
Widzę, że komuś zawiść spędza sen z powiek. Współczuję...
Widzę, że komuś zawiść spędza sen z powiek. Współczuję...
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
- Anula
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Witaj Nieznajomy
Forum jak forum dla jednych fajne dla innych przeciętne, ja spędzam tu trochę czasu - bo lubię
Nie zgarniamy nikogo na siłę - ale chętnie zapraszamy. Wejdziesz zobaczysz sam wyrobisz sobie opinie. Każdego z nas inne rzeczy zadowolą inne zainspirują. Możemy tak pisać i pisać tak naprawdę o niczym
. Ja zapraszam - wejdź, zobacz, porozmawiaj - decyzja należy do Ciebie
.
Forum jak forum dla jednych fajne dla innych przeciętne, ja spędzam tu trochę czasu - bo lubię
Nie zgarniamy nikogo na siłę - ale chętnie zapraszamy. Wejdziesz zobaczysz sam wyrobisz sobie opinie. Każdego z nas inne rzeczy zadowolą inne zainspirują. Możemy tak pisać i pisać tak naprawdę o niczym
W bańce mydlanej wznieść się wysoko,
Zobaczyć świat poprzez tęczę,
Zobaczyć świat poprzez tęczę,
Widzę, że coś sobie dopowiadasz, coś czego ja nie napisałemLady Li pisze:Widzę, że komuś zawiść spędza sen z powiek. Współczuję...[/b][/font]