Jak poślubić milionera? (1953) cały film full HD 1080p polski lektor
Mieszkające w Nowym Jorku, atrakcyjne modelki - Loco, Schatze i Pola - chcą jak najszybciej wyjść za mąż. Jest jednak jeden warunek - kandydat musi być milionerem. W swoich staraniach o zdobycie odpowiedniego partnera, dziewczyny zupełnie zapominają o uczuciach. Taka sytuacja staje się powodem wielu przedziwnych, nie zawsze miłych przygód... Adaptacja popularnej broadwayowskiej sztuki. Film otrzymał nagrodę Brytyjskiej Akademii Filmowej.
Mieszkające w Nowym Jorku, atrakcyjne modelki - Loco, Schatze i Pola - chcą jak najszybciej wyjść za mąż. Jest jednak jeden warunek - kandydat musi być milionerem. W swoich staraniach o zdobycie odpowiedniego partnera, dziewczyny zupełnie zapominają o uczuciach. Taka sytuacja staje się powodem wielu przedziwnych, nie zawsze miłych przygód... Adaptacja popularnej broadwayowskiej sztuki. Film otrzymał nagrodę Brytyjskiej Akademii Filmowej.
Gorąco polecam!
Bardzo lubię stare filmy - przenoszą mnie do innego świata jakby - nieskażonego współczesną cywilizacją - gdzie mężczyźni szarmanccy, męscy i przystojni, a kobiety piękne w swojej naturze. Kobiety urocze, bez silikonów w ustach, cyckach i szanownej pupie, bez sztucznych zębów, włosów, rzęs i paznokci... Uwielbiam to coś oglądać.
I przepiękne ich sukienki, których zawsze byłam fanką, a w całkiem podobne się odziewałam zawsze i nadal to czynię. Moja Córcia też. Nie ma u nas żadnych galotów ozdobionych dziurami, niemal w ogóle z żadnych spodni nie korzystamy.
Zawsze stylizowałam się na tamte lata, choć jeszcze nie było mnie na świecie, ani w planach nawet, bo moi Rodzice byli wtedy małymi dziećmi.
Piękne, naturalne aktorki, przystojni mężczyźni - to świat który uwielbiam i w który chętnie się przenoszę.