O historii świata poza Europą też nie masz pojęcia, jak widać.duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:08 W syfie i błocie. Ja tam sobie cenię tę cywilizację Zachodu, ten kraj i tak dalej. A Ty jesteś hipokrytą, bo korzystasz z Internetu, jednego z wynalazków tej cywilizacji.
Jako że to temat o religii, mogę polecić jako lekturę Biblię, w której znajdziesz opisy jak to twoi (?) protoplaści wydali wojnę wszystkim, którzy nie chcieli zgodzić się na, jak to się teraz mówi: heteronormatywną miłość. Palili, zabijali i przestrzegali że każdy kto nie dołączy, zostanie "zwymiotowany z powierzchni ziemi".
W imię Boga, tylko jakiego?
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: człowiekiem
- Znak zodiaku:

Re: W imię Boga, tylko jakiego?
Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.
+ Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Miłość wynikiem intelektu i niejako produktem cywilizacji zachodu, no ubawiłem się jak nie pamiętam kiedy. No cóż ale to tylko duch, [mention]krat1[/mention] wybacz mu.
Byłem z Legionem,kryłem się w Neronie, byłem też w Judaszu. Imię me Belial.
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
- Jestem: królem złotym
A jakikolwiek argument poza napaścią osobistą, to nieuku masz? Jak nie, to milcz. Taka jest norma tej cywilizacji.krat1 pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:17 O historii świata poza Europą też nie masz pojęcia, jak widać.![]()
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
Do ciebie to samo po stokroć, a też że tak powiem, twoja tzw. orientacja seksualna jest właśnie tym problemem. I nie interesuje mnie że się z Lucjankiem pokłóciłeś i już sobie nie... fuj.Belial pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:17 Miłość wynikiem intelektu i niejako produktem cywilizacji zachodu, no ubawiłem się jak nie pamiętam kiedy. No cóż ale to tylko duch, @krat1 wybacz mu.
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2018, 19:30 przez duch, łącznie zmieniany 1 raz.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Co ty za bzdety piszesz aż żal czytać no cóż jak widać ćpanie poczyniło większe szkody w twoim ptasim móżdżku niż sam chyba myślałeś dlatego prawie dla nikogo nie jesteś partnerem do jakiś poważnych rozmów. Wypisujesz tylko bzdety i piszesz aby pisać. Idź na jakiś odwyk może bo z tygodnia na tydzień coraz gorzej z tobąduch pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:30Do ciebie to samo po stokroć, a też że tak powiem, twoja tzw. orientacja seksualna jest właśnie tym problemem. I nie interesuje mnie że się z Lucjankiem pokłóciłeś i już sobie nie... fuj.Belial pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:17 Miłość wynikiem intelektu i niejako produktem cywilizacji zachodu, no ubawiłem się jak nie pamiętam kiedy. No cóż ale to tylko duch, @krat1 wybacz mu.
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2018, 19:34 przez Belial, łącznie zmieniany 1 raz.
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
Powiedział mi patus z kryminału zaćpany, co na koszt społeczeństwa całe życie przeżył i jeszcze homoś w dodatku. No co, coś jest nieprawdą w tym co mówię? Myślisz że nie czytałem twoich wyznań na pedalskim forum u Lucusia? Czytałem. Albo tych wyznań o latach w kryminale, raz po razie?
Proszę daj mi spokój, idź do swoich. Naprawdę nie mam ochoty ciebie obrażać, to jest żenujące.
Proszę daj mi spokój, idź do swoich. Naprawdę nie mam ochoty ciebie obrażać, to jest żenujące.
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

A jaki argument Ty dajesz? Internet? Powstał jako technologia wojenna. Słyszałeś? A argument gdzie jest o miłości przed tak uwielbianą przez Ciebie cywilizacją Zachodu? Choćby Mahabharata. Znane są Ci dzieje Państwa Środka? Leży zdaje się na zachód od nas, bo Ziemia okrągła jest. No i wracając do kompów. Oparte są na matmie, a wynalazek takiego zera to hinduski jest, a do Europy przynieśli go Arabowie. Człowiek... sorry DUCH który plącze coś rozumowego z uczuciami... no przednie to jest.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Słuchaj debilu, pokaż mi te wywody że ja niby pedał jestem , ty jesteś psychicznie chory idź się lecz a na rzecz tego kraju przepracowałem więcej niż ty zaćpany prostaku. Ja zaćpany patus hahaha jak ja w życiu nawet trawki nie paliłem frajerze głupi. Rzeczywiście lata kryminału na 47 życia 6,5 to to faktycznie. Jesteś żałosny. I pokaż mi moje wywody zrób screeny gdzie są moje wywody ,które pozwalają sądzić że jestem pedałem.duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:39 Powiedział mi patus z kryminału zaćpany, co na koszt społeczeństwa całe życie przeżył i jeszcze homoś w dodatku. No co, coś jest nieprawdą w tym co mówię? Myślisz że nie czytałem twoich wyznań na pedalskim forum u Lucusia? Czytałem. Albo tych wyznań o latach w kryminale, raz po razie?
Zafajdany ćpun z kanału.
Przyjedź na Pragę to ci pokaże jaki ze mnie pedał, mieszkasz niedaleko.
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2018, 19:50 przez Belial, łącznie zmieniany 2 razy.
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
To rżyj dalej jak osioł, tylko jakbyś mógł w innym kierunku.
//edit to do krat1
//edit to do krat1
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2018, 19:45 przez duch, łącznie zmieniany 1 raz.
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wiem. I dlatego się śmieję. Argumenty jak widać dotarły. Pora na wyzwiska.duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 19:44 To rżyj dalej jak osioł, tylko jakbyś mógł w innym kierunku.
//edit to do krat1