Skoro [mention]cogito13[/mention] odpowiadał na mój post, a Ty piszesz Mu by nie zaczepiał innych kobiet cytując Jego wypowiedź do mnie, - to chyba wyszło tak jakbyś ze mnie kobietę zrobiła, czyż nie?
Fifikse. Witam
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ... ASZ
Re: Fifikse. Witam
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Jestem: upierdliwy
- Znak zodiaku:

[mention]imn[a]min[/mention] Ja na Twój post odpowiedziałem ? tak jak to Ty przedstawiasz ? przewiń rolkę i zobacz !
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ... ASZ
Przecież po wyżej widać jak byk że odpowiedziałeś na mój post więc czego się czepiasz?cogito13 pisze: sobota 09 maja 2020, 16:10 @imn[a]min Ja na Twój post odpowiedziałem ? tak jak to Ty przedstawiasz ? przewiń rolkę i zobacz !
To Mamba gafę popełniła cytując nie ten post co trzeba.
Ostatnio zmieniony sobota 09 maja 2020, 16:15 przez imn[a]min, łącznie zmieniany 1 raz.
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

W poście [mention]Mamba[/mention] Twój post jest tłem ( niejako wpisany w mój cytat) mogła go wykasować, ale tego nie zrobiła - post [mention]Mamba[/mention] odnosi się do postu cogito13, ale w tle jest Twój post (nic nie znaczący zresztą jeżeli chodzi o odpowiedź Mamby )imn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 16:14
Przecież po wyżej widać jak byk że odpowiedziałeś na mój post więc czego się czepiasz?
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: Wariatka:)
- Znak zodiaku:

Kurcze, no fakt mozna by tak zrozumiec - zapomniałam wyrzucić ciebie z cytatu- wybaczimn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 16:08Skoro @cogito13 odpowiadał na mój post, a Ty piszesz Mu by nie zaczepiał innych kobiet cytując Jego wypowiedź do mnie, - to chyba wyszło tak jakbyś ze mnie kobietę zrobiła, czyż nie?Mamba pisze: sobota 09 maja 2020, 15:59
Nie, to nie było o Tobie:) Myslisz ze ja o niczym innym nie mysle tylko o Tobie ?![]()
mamba.jpg
Alez ja roztrzepana jestem !!!
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Jak Ty to pięknie tlumaczyszcogito13 pisze: sobota 09 maja 2020, 16:19W poście @Mamba Twój post jest tłem ( niejako wpisany w mój cytat) mogła go wykasować, ale tego nie zrobiła - post @Mamba odnosi się do postu cogito13, ale w tle jest Twój post (nic nie znaczący zresztą jeżeli chodzi o odpowiedź Mamby )imn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 16:14
Przecież po wyżej widać jak byk że odpowiedziałeś na mój post więc czego się czepiasz?
nie wiem co i komu napisać; w sumie wszystko prawda, ja wiem. mam dość w jakimś sensie for wszelkich, głównie chyba za sprawą osoby, którą uwielbiałam. Laurę faktycznie nadal "kocham" choć ja zawsze mówiłam, że dostrzegam wady Jej. ja nawet w tej chwili nie wiem czy nie piszę tego specjalnie, by zbanowała mnie. chyba przerwy potrzebuję.
cogito, dzięki - tzn. ja to odebrałam - to, co napisałeś - jako obronę mnie, ale jak się pomyliłam to też żaden problem; w sumie to ja zawsze mówiłam, że trudno znaleźć na forach osobę głupszą niż ja
pozdrawiam wszystkich, bawcie się.
cogito, dzięki - tzn. ja to odebrałam - to, co napisałeś - jako obronę mnie, ale jak się pomyliłam to też żaden problem; w sumie to ja zawsze mówiłam, że trudno znaleźć na forach osobę głupszą niż ja
pozdrawiam wszystkich, bawcie się.
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Jeśli chodzi o mnie to jednego czego nie lubie, to pisać z klonami - to fakt
)
Bo jestem z natury ufna i wtedy czuje rozczarowanie
)
Bo jestem z natury ufna i wtedy czuje rozczarowanie
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Mamba pisze: sobota 09 maja 2020, 16:34 Jeśli chodzi o mnie to jednego czego nie lubie, to pisać z klonami - to fakt)
Bo jestem z natury ufna i wtedy czuje rozczarowanie)
Nigdy i nigdzie klonem nie byłem
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wiem, ale ja i tak bym ciebie poznala z zamkniętymi oczkami