Dla Angeli....? Zdecydowanie duch!!!! Choroby być może ją nie dosięgną, bo z plebsem się nie styka....chyba.....Borjan pisze:Pytanie tylko co jest gorsze ...duch Hitlera czy chordy rozochoconych ciapatych uchodźców ?Żabula pisze:[Ja też nie do końca...ale na jej miejscu bym się bała....![]()
Adolf Hitler
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ŻABULĄ...xD
- Znak zodiaku:

Re: Adolf Hitler

Jestem w kropce......... zgadnij w której?
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Duch ?? Przecież duch będzie ja prześladował przez dłuuuuuugie lata a to chyba zdecydowanie dłużej niż chwila rozkoszy z ubogacającym ją kulturowo ciapatym uchodźcą .Żabula pisze:[Dla Angeli....? Zdecydowanie duch!!!! Choroby być może ją nie dosięgną, bo z plebsem się nie styka....chyba.....![]()
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Obawiam się ze przeceniasz jurność uchodźców....Borjan pisze:Duch ?? Przecież duch będzie ja prześladował przez dłuuuuuugie lata a to chyba zdecydowanie dłużej niż chwila rozkoszy z ubogacającym ją kulturowo ciapatym uchodźcą .Żabula pisze:[Dla Angeli....? Zdecydowanie duch!!!! Choroby być może ją nie dosięgną, bo z plebsem się nie styka....chyba.....![]()

- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

No przecież uchodźcy narzekają, że ich głównym problemem jest brak seksu i spuchnięte jądra... no i jak tu żyćŻabula pisze:[Obawiam się ze przeceniasz jurność uchodźców....Ja rozumiem...koza np....ale .....
![]()
![]()
![]()
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Ale bez przesady!!!! Ja podejrzewam ze oni jednak woleli by se te jądra lodem obłożyc.....Borjan pisze:No przecież uchodźcy narzekają, że ich głównym problemem jest brak seksu i spuchnięte jądra... no i jak tu żyćŻabula pisze:[Obawiam się ze przeceniasz jurność uchodźców....Ja rozumiem...koza np....ale .....
![]()
![]()
![]()

- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

To niech może lepiej tego szczęścia szukają na Antarktydzie .Tam jest więcej lodu ...przyda im się na zimne okłady na te spuchnięte jądraŻabula pisze:[
Ale bez przesady!!!! Ja podejrzewam ze oni jednak woleli by se te jądra lodem obłożyc.....![]()
![]()
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wiesz....Ale ja strasznie lubię foki i pingwiny....Więc niech oni lepiej za Angelą biegają.....Borjan pisze:To niech może lepiej tego szczęścia szukają na Antarktydzie .Tam jest więcej lodu ...przyda im się na zimne okłady na te spuchnięte jądraŻabula pisze:[
Ale bez przesady!!!! Ja podejrzewam ze oni jednak woleli by se te jądra lodem obłożyc.....![]()
![]()

- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Ale ona jest tak brzydka że chyba żaden ciapaty nawet pijany jej nie tknieŻabula pisze:[Wiesz....Ale ja strasznie lubię foki i pingwiny....Więc niech oni lepiej za Angelą biegają.....![]()
![]()
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

No cież Ci to od dwóch godzin powtarzam!!!!!Borjan pisze:Ale ona jest tak brzydka że chyba żaden ciapaty nawet pijany jej nie tknieŻabula pisze:[Wiesz....Ale ja strasznie lubię foki i pingwiny....Więc niech oni lepiej za Angelą biegają.....![]()
![]()

- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Mieczem po karku..Borjan pisze:Ale ona jest tak brzydka że chyba żaden ciapaty nawet pijany jej nie tknie
A tak na serio, to teraz Hitler by tam się przydał - on już by wiedział co zrobić!
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!