Podpisuje się pod tym własną krwią :)Taka natura żydowska i nic tego nie zmieni .Borjan pisze: piątek 20 kwie 2018, 19:59Mambuś ponizej tekst z internetu pod ktorym sie podpisuję i z ktorym nie sposób się nie zgodzić :Mamba pisze: piątek 20 kwie 2018, 19:47 Borjan Wiedziałam ze na Ciebie zawsze mogę liczyć .
Mówiłam Ci już ,ze Cię lubię ??Jak nie, to lubię Cię .
Oczywiście ,ze nie było polskie .Nie wiem czym tu się wzruszać
Żydziska obecnie podziękowali Polakom za ratowanie im dupska-nic ująć nic dodać
Niech powiedzą jak Oni się przyczyniają obecnie do głodu,biedy i zagarniania majątków, niech powiedzą jak traktowali Polaków przed wojną -milczą?? Pewnie dlatego ,ze milczenie jest złotem
Obecnie szukają znowu konfliktu na podłożu wzbogacania sie, i znajdą , bo "kto szuka ten znajdzie ":)
NIE CZCZĘ POWSTANIA W GETCIE Z KILKU POWODÓW…
Trudno dziś włączyć telewizję, bo można mieć objawy paranoidalne. Chwilami nie wiem, w jakim kraju mieszkam – czy to jeszcze Polska, czy już może Polin? Monotematyczność na wszystkich kanałach przeraża.
I nie jest to antysemityzm, a judeorealizm. Bogaci Żydzi pozwolili na holocaust chałaciarzy, by ratować siebie, ale choćby o działalności Judenratu wolą nie pamiętać... Na wspomnieniach "bohaterskich" dowódców w getcie zarabiają do dziś... Kolejna sprawa - gdy spytamy studentów w Europie o powstanie warszawskie, to jednogłośnie mówią o powstaniu w getcie! Nasze powstanie nie istnieje!!! A jeśli już, to w krzywym zwierciadle, bo dowódcy żydowscy byli bohaterami, a nasi zdrajcami! Powstanie w getcie miało sens, a nasze było samobójstwem! Tamto było desperackim aktem samoobrony, a nasze szaleństwem, niszczeniem patriotycznej tkanki, zagładą stolicy... Długo by tak można... Żydzi wypchnęli nas z kolejki ofiar, a dzisiejsza polityka historyczna stawia nas w rzędzie sprawców, wybielając tych prawdziwych. Rosną koszty upamiętnienia nie naszej historii, bo wydajemy kolejne miliony na muzea, pomniki, renowacje. Tylko Muzeum Polskiej Historii powstać nie może. Za wymuszonymi przeprosinami idą żądania roszczeń... Kiedy to się skończy? Podsumuję - nie przypinam żonkila...
Btw. Też Cię lubię Mambuś![]()
Natomiast co do zdrad narodowych ,to tak, tu trzeba im oddać, ze to naród który trzyma się razem, jest zdyscyplinowany, łączy się wzajemnie we wszystkim i rozkłada swoja pajęczynę na innych na całym świecie ,ale to akurat ich zaleta ,ze łączą się do jednej wspólnoty i mają poczucie więzi narodowej i tożsamości - ale co mnie ich zalety obchodzą ,dla mnie to wrogi naród na własne życzenie