Nowe fakty w sprawie katastrofy smoleńskiej
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: Wariatka:)
- Znak zodiaku:

Re: Nowe fakty w sprawie katastrofy smoleńskiej
Ale Ty Yeti bzdury prawisz .Jednoczyć ?? Co zbrodnie ??na polskim narodzie ?? Bo zatajanie faktów i kłamanie społeczeństwa w takich sprawach to tez zbrodnia .Pochówek jakiego się dopuszczono to tez zbrodnia i lekceważenie Polaków przez Rosje, która doskonale zna szczegóły wydarzenia , bo w swoje łapy je przyjęła to tez zbrodnia .
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Jeszcze większą zbrodnią przeciw narodowi jest szczucie i podsycanie wzajemnej nienawiści, dzielenie na sorty polaków...
Prawdę mówiąc to tego wydarzenia mogłoby nie być gdyby ta podróż była dokładnie zaplanowana od samego początku, nie było opóźnienia w wylocie z kraju, a początek uroczystości rocznicowych był ustalony na popołudniową godzinę....
Prawdę mówiąc to tego wydarzenia mogłoby nie być gdyby ta podróż była dokładnie zaplanowana od samego początku, nie było opóźnienia w wylocie z kraju, a początek uroczystości rocznicowych był ustalony na popołudniową godzinę....
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Oczywiście ,że tak i to właśnie czynią Rosjanie w poparciu z UE , w której, to wszystko egzekwują Niemcy .Yeti pisze: piątek 11 sie 2017, 15:37 Jeszcze większą zbrodnią przeciw narodowi jest szczucie i podsycanie wzajemnej nienawiści, dzielenie na sorty polaków...
Byłoby, to co zdarzyć się miało .Jasne i dlatego samolot nie mógł wylądować , z powodu spóźnienia i odszedł na drugi krąg i zapłonął w powietrzu , bo był spóźniony. I pilot ryzykował życiem 96 ofiar, bo zbyt późno wyleciał w Polski - bo sugerujesz ,że to wina pilota mówiąc o spóźnieniu ??Ciekawa teoria , lepsza niż spiskowa
Ja nie twierdze ,że do tego nie mogło dojść poprzez zaniedbania , ale jakie ??To będzie stanowiło różnicę w sprawie .
Ostatnio zmieniony piątek 11 sie 2017, 19:36 przez Mamba, łącznie zmieniany 1 raz.
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

W takim razie PiS dokonuje podziału polaków na sorty na zlecenie Rosjan ...Mamba pisze: piątek 11 sie 2017, 19:35
Oczywiście ,że tak i to właśnie czynią Rosjanie w poparciu z UE , w której, to wszystko egzekwują Niemcy .
Byłoby, to co zdarzyć się miało .Jasne i dlatego samolot nie mógł wylądować , z powodu spóźnienia i odszedł na drugi krąg i zapłonął w powietrzu , bo był spóźniony. I pilot ryzykował życiem 96 ofiar, bo zbyt późno wyleciał w Polski - bo sugerujesz ,że to wina pilota mówiąc o spóźnieniu ??Ciekawa teoria , lepsza niż spiskowa
Ja nie twierdze ,że do tego nie mogło dojść poprzez zaniedbania , ale jakie ??To będzie stanowiło różnicę w sprawie .
Ja nie sugeruje że to wina pilota, pilot czekał na polecenie z góry, to sam prezydent nie był przygotowany do wcześniejszego wylotu ....
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Nie to to jest w tym celu wykorzystywane a kto i co dzieli okaże się w niedalekiej przyszłości .Bo jeżeli ktoś uważa ,ze jest to zjawisko wykorzystywane jako gra , to możliwe jest to ze strony Rosji ale w tym układzie bawią się również PiS-em a On bezwarunkowo dąży do poznania prawdy .Ale z drugiej strony nie sądzę b y był aż tak naiwny i nie wyczuł gry w takim stylu i tego czemu ta gra ma służyć .Skoro to katastrofa z przyczyn prostych do ogarnięcia a zazwyczaj tak się dzieje w każdej katastrofie jaka wynika w lotnictwie to : Dlaczego tyle kłamstw padło w teorii tego wypadku ??Dlaczego wrak jest na terenie Rosji ?? Dlaczego czarne skrzynki przetrzymywane ?? Dlaczego kłamano rodziny wypadku ,że ciała są starannie zidentyfikowane i Rosjanie włożyli w to tyle pracy ( Pani Kopacz) Teraz Pani Kopacz twierdzi ,że to skandal coś takiego uczynić ect .Dlaczego Komorowski został prezydentem po telefonie z Rosji jeszcze przed oficjalnym doniesieniom o śmierci Prezydenta ?? Dlaczego W czasie poprzedzającym prezydenturę Lecha dostał propozycję rezygnacji z tej funkcji i Tusk również zrezygnował z startowania w wyborach na prezydenta w zamian za to dostał funkcję w UE .Kto pociąga za sznurki ?? Dlaczego wszystko co dotyczyło tej katastrofy od samego początku było robione tak by wzbudzało wątpliwości .Przecież każdy wie doskonale ,że to do czego dąży Kaczyński w sprawie Smoleńska osłabia jego pozycję polityczna a nie ją wzmacnia .No tak to teraz po jego wypowiedzi na miesięcznicy skomentowano w PO ,że już chowa głowę w piasek przed wyborami .Rosja nie oddaje wraku , bo twierdzi ,że musi się zakończyć śledztwo -czyli śledztwo trwa nadal w tej sprawie w Rosji ?? Czy Putin na żywca bawi się polską polityką .Odpowiedz mi na tylko , to bo wymieniać można tego jeszcze dużo więcej -powiedz mi a zrozumiem .Yeti pisze: piątek 11 sie 2017, 20:00W takim razie PiS dokonuje podziału polaków na sorty na zlecenie Rosjan ...Mamba pisze: piątek 11 sie 2017, 19:35
Oczywiście ,że tak i to właśnie czynią Rosjanie w poparciu z UE , w której, to wszystko egzekwują Niemcy .
Ja nie sugeruje że to wina pilota, pilot czekał na polecenie z góry, to sam prezydent nie był przygotowany do wcześniejszego wylotu ....
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Powiedz co przeciętnego obywatela, który jest ma problem z przeżyciem od wypłaty do wypłaty interesują gry wewnętrzne polityków i walka o władzęMamba pisze: piątek 11 sie 2017, 20:17Nie to to jest w tym celu wykorzystywane a kto i co dzieli okaże się w niedalekiej przyszłości .Bo jeżeli ktoś uważa ,ze jest to zjawisko wykorzystywane jako gra , to możliwe jest to ze strony Rosji ale w tym układzie bawią się również PiS-em a On bezwarunkowo dąży do poznania prawdy .Ale z drugiej strony nie sądzę b y był aż tak naiwny i nie wyczuł gry w takim stylu i tego czemu ta gra ma służyć .Skoro to katastrofa z przyczyn prostych do ogarnięcia a zazwyczaj tak się dzieje w każdej katastrofie jaka wynika w lotnictwie to : Dlaczego tyle kłamstw padło w teorii tego wypadku ??Dlaczego wrak jest na terenie Rosji ?? Dlaczego czarne skrzynki przetrzymywane ?? Dlaczego kłamano rodziny wypadku ,że ciała są starannie zidentyfikowane i Rosjanie włożyli w to tyle pracy ( Pani Kopacz) Teraz Pani Kopacz twierdzi ,że to skandal coś takiego uczynić ect .Dlaczego Komorowski został prezydentem po telefonie z Rosji jeszcze przed oficjalnym doniesieniom o śmierci Prezydenta ?? Dlaczego W czasie poprzedzającym prezydenturę Lecha dostał propozycję rezygnacji z tej funkcji i Tusk również zrezygnował z startowania w wyborach na prezydenta w zamian za to dostał funkcję w UE .Kto pociąga za sznurki ?? Dlaczego wszystko co dotyczyło tej katastrofy od samego początku było robione tak by wzbudzało wątpliwości .Przecież każdy wie doskonale ,że to do czego dąży Kaczyński w sprawie Smoleńska osłabia jego pozycję polityczna a nie ją wzmacnia .No tak to teraz po jego wypowiedzi na miesięcznicy skomentowano w PO ,że już chowa głowę w piasek przed wyborami .Rosja nie oddaje wraku , bo twierdzi ,że musi się zakończyć śledztwo -czyli śledztwo trwa nadal w tej sprawie w Rosji ?? Czy Putin na żywca bawi się polską polityką .Odpowiedz mi na tylko , to bo wymieniać można tego jeszcze dużo więcej -powiedz mi a zrozumiem .Yeti pisze: piątek 11 sie 2017, 20:00
W takim razie PiS dokonuje podziału polaków na sorty na zlecenie Rosjan ...
Jego obchodzi aby elity rządzące zapewniły jemu godziwe warunki egzystencji, a zmieniające się ekipy tego nie zapewniają bo ważniejsze są dla nich wzajemne przepychanki...
Jeśli chodzi o zmiany to czemu nie biorą się za te sprawy które są realne do załatwienia tylko za takie co wprowadzają tylko bałagan, przynajmniej w początkowej fazie...
Nie przepadam osobiście za Romanem Giertychem, ale to co powiedział to mnie się podoba: "Mam tę satysfakcję że będąc ministrem doprowadziłem do wprowadzenia mundurków w szkołach", co prawd długo to nie trwało, ale za swojej kadencji to surowo egzekwował...
Te sprawy o których piszesz to są marginesowe dla ogółu społeczeństwa, a można powiedzieć że elity rządzące wręcz kpią sobie ze swoich wyborców, i celowo odwracają uwagę od zasadniczych spraw ...
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Skoro zmieniasz temat to niech tak będzie .Jak dotąd poziom życia polskiego społeczeństwa się poprawił zdecydowanie .Owszem to kropla w morzu, ale jest światełko by mogło być lepiej .To nie jest proste zrobić taka rewolucję z narażeniem się na dyktaturę UE a w tym jeszcze odgrażania się ze strony Rosji .Współpraca międzynarodowa uległa zdecydowanej zmianie jak i wiele innych spraw , które to próbuje uniemożliwiać Nam wspólnota i podejmuje próby zastraszania Naszych praw a nawet naszego współzawodnictwa , które to tak naprawdę było tylko poddaństwem i uległością .Ostatnio czytałam jak ktoś z UE wypowiadał się na temat Polski i stwierdził ,że gdyby Polska dokonywała takich poczynań i stawiała takie warunki jak dzisiaj , to nie miałaby szans należeć do wspólnoty .A ja pytam dlaczego ?? Przecież czym silniejszy kraj ekonomicznie i strategicznie powinien być bardziej mile widziany we wspólnocie ?? Czy się mylę ?? Czy to tylko była łaska w zamian za dorobek na Polsce i żerowanie na jej dobrach ??Yeti pisze: piątek 11 sie 2017, 21:05Powiedz co przeciętnego obywatela, który jest ma problem z przeżyciem od wypłaty do wypłaty interesują gry wewnętrzne polityków i walka o władzęMamba pisze: piątek 11 sie 2017, 20:17
Nie to to jest w tym celu wykorzystywane a kto i co dzieli okaże się w niedalekiej przyszłości .Bo jeżeli ktoś uważa ,ze jest to zjawisko wykorzystywane jako gra , to możliwe jest to ze strony Rosji ale w tym układzie bawią się również PiS-em a On bezwarunkowo dąży do poznania prawdy .Ale z drugiej strony nie sądzę b y był aż tak naiwny i nie wyczuł gry w takim stylu i tego czemu ta gra ma służyć .Skoro to katastrofa z przyczyn prostych do ogarnięcia a zazwyczaj tak się dzieje w każdej katastrofie jaka wynika w lotnictwie to : Dlaczego tyle kłamstw padło w teorii tego wypadku ??Dlaczego wrak jest na terenie Rosji ?? Dlaczego czarne skrzynki przetrzymywane ?? Dlaczego kłamano rodziny wypadku ,że ciała są starannie zidentyfikowane i Rosjanie włożyli w to tyle pracy ( Pani Kopacz) Teraz Pani Kopacz twierdzi ,że to skandal coś takiego uczynić ect .Dlaczego Komorowski został prezydentem po telefonie z Rosji jeszcze przed oficjalnym doniesieniom o śmierci Prezydenta ?? Dlaczego W czasie poprzedzającym prezydenturę Lecha dostał propozycję rezygnacji z tej funkcji i Tusk również zrezygnował z startowania w wyborach na prezydenta w zamian za to dostał funkcję w UE .Kto pociąga za sznurki ?? Dlaczego wszystko co dotyczyło tej katastrofy od samego początku było robione tak by wzbudzało wątpliwości .Przecież każdy wie doskonale ,że to do czego dąży Kaczyński w sprawie Smoleńska osłabia jego pozycję polityczna a nie ją wzmacnia .No tak to teraz po jego wypowiedzi na miesięcznicy skomentowano w PO ,że już chowa głowę w piasek przed wyborami .Rosja nie oddaje wraku , bo twierdzi ,że musi się zakończyć śledztwo -czyli śledztwo trwa nadal w tej sprawie w Rosji ?? Czy Putin na żywca bawi się polską polityką .Odpowiedz mi na tylko , to bo wymieniać można tego jeszcze dużo więcej -powiedz mi a zrozumiem .![]()
Jego obchodzi aby elity rządzące zapewniły jemu godziwe warunki egzystencji, a zmieniające się ekipy tego nie zapewniają bo ważniejsze są dla nich wzajemne przepychanki...
Jeśli chodzi o zmiany to czemu nie biorą się za te sprawy które są realne do załatwienia tylko za takie co wprowadzają tylko bałagan, przynajmniej w początkowej fazie...
Nie przepadam osobiście za Romanem Giertychem, ale to co powiedział to mnie się podoba: "Mam tę satysfakcję że będąc ministrem doprowadziłem do wprowadzenia mundurków w szkołach", co prawd długo to nie trwało, ale za swojej kadencji to surowo egzekwował...
Te sprawy o których piszesz to są marginesowe dla ogółu społeczeństwa, a można powiedzieć że elity rządzące wręcz kpią sobie ze swoich wyborców, i celowo odwracają uwagę od zasadniczych spraw ...
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Poziom życia polskiego społeczeństwa nie poprawi się dotąd dopóki nie wzrośnie jego świadomość, a z tego co obserwuje prędko to nie nastąpi. Nie wiem co jest tego przyczyną wszystkie znaki na niebie i Ziemi wskazują że na tym zależy elitom rządzącym, bo ciemnym ludem jest łatwiej rządzić...
Każdy z przedstawicieli tych co byli u władzy myślał tylko o osobistych korzyściach... Wskaż nie polityka co gotów był zrezygnować ze swoich osobistych korzyści dla dobra ogółu...
Każdy z przedstawicieli tych co byli u władzy myślał tylko o osobistych korzyściach... Wskaż nie polityka co gotów był zrezygnować ze swoich osobistych korzyści dla dobra ogółu...