Na mnie nie działa.awareness pisze: poniedziałek 15 lip 2019, 22:55 A mnie nie szkoda ludzi co rozwalają dobrą atmosferę są upierdliwi i roszczeniowi. To na wszystkich nas działa.
Do wiadomości dla Lady LI
- bestia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: bestią w ludzkiej skórze
Re: Do wiadomości dla Lady LI
- awareness
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: wiedźma:)
- Znak zodiaku:

No to jesteś szczęśliwym forumowiczem
Wiem, że nic nie wiem - SOKRATES
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Nie skopiowałam i nie pokazałam światu co do mnie pisałaś na mailach, więc nie rozumiem o co się tak czepiasz? Tłumaczyłam ci to już wcześniej, ale do ciebie nic nie dociera...
Powtórzę raz jeszcze - nawet gdybym pokazała kopie twoich listów, to mam do tego prawo, ponieważ są one moją własnością. Nie zrobiłam jednak tego, a ty ze swoimi urojeniami idż do psychiatry - on cię wysłucha, przepisze leki, bo na Policji czy w Prokuraturze cię wyśmieją.
A może już byłaś?
I co Jolu? Jak tam było? Pewnie kazali przyjść w innym terminie? Czy też od razu wywalili za drzwi
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
Co do twoich insynuacjiLady Li pisze: wtorek 16 lip 2019, 05:41Nie skopiowałam i nie pokazałam światu co do mnie pisałaś na mailach, więc nie rozumiem o co się tak czepiasz? Tłumaczyłam ci to już wcześniej, ale do ciebie nic nie dociera...Wróć proszę do podstawówki i naucz czytania ze zrozumieniem.
Powtórzę raz jeszcze - nawet gdybym pokazała kopie twoich listów, to mam do tego prawo, ponieważ są one moją własnością. Nie zrobiłam jednak tego, a ty ze swoimi urojeniami idż do psychiatry - on cię wysłucha, przepisze leki, bo na Policji czy w Prokuraturze cię wyśmieją.
A może już byłaś?Przecież mnie o tym ostrzegałaś jakiś czas temu (nie chce mi się sprawdzać daty).
I co Jolu? Jak tam było? Pewnie kazali przyjść w innym terminie? Czy też od razu wywalili za drzwi![]()
![]()
Zapomnialaś już o czymś Przeczytaj soebie stronę z ktorej juz dostalaś pismo od pelnomocnika Strona ta to jest Legal24, ja nawet nie musze iśc na policję
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Jolka, ty naprawdę potrzebujesz pomocy dobrego specjalisty. Mówię o lekarzu ...Jolaa pisze: wtorek 16 lip 2019, 06:03Co do twoich insynuacjiLady Li pisze: wtorek 16 lip 2019, 05:41
Nie skopiowałam i nie pokazałam światu co do mnie pisałaś na mailach, więc nie rozumiem o co się tak czepiasz? Tłumaczyłam ci to już wcześniej, ale do ciebie nic nie dociera...Wróć proszę do podstawówki i naucz czytania ze zrozumieniem.
A może już byłaś?Przecież mnie o tym ostrzegałaś jakiś czas temu (nie chce mi się sprawdzać daty).
I co Jolu? Jak tam było? Pewnie kazali przyjść w innym terminie? Czy też od razu wywalili za drzwi![]()
![]()
Zapomnialaś już o czymś Przeczytaj soebie stronę z ktorej juz dostalaś pismo od pelnomocnika Strona ta to jest Legal24, ja nawet nie musze iśc na policję
NIE DOSTAŁAM ŻADNEGO PISMA! Ani drogą elektroniczną, ani żadną inną!
Błagam, przestań już bredzić, bo kompromitujesz się coraz bardziej.
Nie , a kto pokazal scren pisma od pelnomocnika zeby wykasowa wszystkie obraźliwe posty na jednej z uzytkowniczek tego forum
Nie , a kto pokazal scren pisma od pelnomocnika zeby wykasowa wszystkie obraźliwe posty na jednej z uzytkowniczek tego forum
Skąd bym wiedziala o takiej stronie, bo dokladnie nie szukalam takowej.. Tylko jeszcze wczoraj przypomnialo mi się o tej aferze
Skąd bym wiedziala o takiej stronie, bo dokladnie nie szukalam takowej.. Tylko jeszcze wczoraj przypomnialo mi się o tej aferze
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Jaki znowu screen? Chodzi ci zapewne o obrażanie znanej pani polityk przez jedną z naszych Userek?
To nie był żaden Pełnomocnik, tylko zwykła osoba z internetu, ale opłacona, by zapobiegać personalnym atakom na PiS. Ten "Pełnomocnik" od razu został zbanowany, również za drugim i trzecim razem, za trzecim na tyle skutecznie, że już nawet nie widzi strony Forum.
Może też się tam zatrudnij?
A teraz śmigaj na tą Policję i Prokuraturę, tylko nie zapomnij zawiązać sznurowadeł w swoich trampkach - nie chcę by stała ci się krzywda, ale spacerek może dobrze ci zrobi. Przewietrzysz główkę i w ogóle.....
Pa, Joluś...