Maju, kilkakrotnie przeczytałam ten temat (posty) i nie miej pretensji... Otóż Dział Reklamy powstał na początku tego Forum i miał służyć do reklamy innych Forów. Pojawianie się wpisów różnych pod daną reklamą zostało od razu dane pod moderację, czemu? Bo pokazujące się tutaj reklamy innych Forów od razu budziły hejt - a więc posty negatywne, które absolutnie żadną reklamą nie były, a przecież nie o to nam chodziło! Miały zachęcać do uczestnictwa gdzie indziej!!Maja pisze: poniedziałek 11 gru 2017, 11:20 Nie potraktowałam tego jak reklamy bo to wołanie o pomoc i ratunek wnuczki mojej koleżanki internetowej i zapewniam że następnym razem jeśli taka ciężka sytuacja będzie kogoś z nas dotyczyła to poproszę o pozwolenie umieszczenia wołania o pomoc i sama pierwsza pobiegnę z pomocą. A więc przepraszam Administrację i na przyszłość będę wiedziała jakie pierwsze kroki należy podjąć.
@Janusz a nie pomyślałeś ażeby wprowadzić TEMAT o pomocy ? przecież dyskusje na temat wiary i religii podpowiadają że ludzie na pewno nieraz chętnie by pomogli a to co łatwo dostępne i jest w zasięgu oczu to ma szansę na powodzenie. Nie tylko słowami możemy się modlić ale czynami również.
A zbanowani tam gdzieś, pisali tutaj paszkwile - tak się nie da! Dałam więc pod moderację każdy jeden post i po prostu zatwierdzamy lub nie - gdy jest jakiś anty..
Potem, po jakimś czasie zaczęły się pojawiać prośby o pomoc... GDZIE to miałam dać?
Nie jesteśmy Forum reklamowym czy pomocowym, tylko towarzyskim - zmieniłam więc status tutaj tutaj działu czyli reklamowego i dołączyłam o pomocy, ale cała tego otoczka pozostała - czyli akceptacja przez Kadrę na każdy post...
Trudno.
Ale jak widzisz - wszystko się ładnie i szybko tutaj ukazuje - nie miej więc pretensji...