Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP

Różne wątki historyczne
Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Re: Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP

Nieprzeczytany post autor: Jww »

nawad pisze:
Jww pisze:
:polewka: Osoba ktora twierdzi, że ziemia jest płaska, nie może prawidłowo ocenić inteligencji innych osób, właściwie to taka osoba nic nie może ocenić prawidłowo, tym bardziej ocenić czy osoby w ONR mają mózgi, bo sama takowego nie posiada. :polewka:
To tylko twoja opinia , z ktora absolutnie sie nie licze :D
Jak widać na tym wideo to nie chłopcy z ONR nie mają mózgów, tylko lewackie gnidy, ktore chciały zablokować marsz patriotow i zostały przegonione przez policję:

[youtube][/youtube]

Awatar użytkownika
nawad
ZBANOWANY
ZBANOWANY
Reakcje:
Jestem: uczulony na glupote i pis
Znak zodiaku: Wodnik

Nieprzeczytany post autor: nawad »

Jww pisze:
nawad pisze: To tylko twoja opinia , z ktora absolutnie sie nie licze :D
Jak widać na tym wideo to nie chłopcy z ONR nie mają mózgów, tylko lewackie gnidy, ktore chciały zablokować marsz patriotow i zostały przegonione przez policję:

[youtube][/youtube]
Ta sama policja niebawem bedzie gonila po delegalizacji ONRowcow.
Ziemia się nie kręci, wariatka jedna ...
© Copyright

Awatar użytkownika
Yeti
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Ryby

Nieprzeczytany post autor: Yeti »

Jww pisze:

[youtube][/youtube]
Czy Ty sam o sobie to piszesz :?:
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..

Awatar użytkownika
krat1
STAŁY BYWALEC
STAŁY BYWALEC
Reakcje:
Jestem: człowiekiem
Znak zodiaku: Skorpion

Nieprzeczytany post autor: krat1 »

Jww pisze:
nawad pisze: To tylko twoja opinia , z ktora absolutnie sie nie licze :D

[youtube][/youtube]
No fakt. ONR ma mózgi, to widać. Na sztandarach i transparentach to pomarszczone to kora mózgowa?
Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.
+ Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru

Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Ci, którzy 25 lat temu dokonali zamachu na demokratyczną Polskę, odpowiedzialni za utrzymanie w Polsce postkomunistycznego układu, odpowiedzialni za rozkład gospodarki - dalej istnieją na scenie politycnej i co niebywałe - są osoby, które nadal chcą na nich głosować! To niebywałe zaślepienie i głupota.

Otwórzcie oczy, lekcja historii - zdrajcy są na talerzu:
[youtube][/youtube]

Oraz,ci którzy walczyli wtedy o wolną od komuchów Polskę:
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony niedziela 07 maja 2017, 09:16 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Yeti
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Jww pisze:Ci, którzy 25 lat temu dokonali zamachu na demokratyczną Polskę, odpowiedzialni za utrzymanie w Polsce postkomunistycznego układu, odpowiedzialni za rozkład gospodarki - dalej istnieją na scenie politycnej i co niebywałe - są osoby, które nadal chcą na nich głosować! To niebywałe zaślepienie i głupota.
Jak mogłoby być inaczej kiedy wszyscy z obecnych elit mają początki kariery politycznej w PZPR, tylko z jakiś względów kariera nie potoczyła się po ich myśli, to stworzyli opozycję...
Nic takiego niebywałego nie widzę...
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..

Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Yeti pisze:
Jww pisze:Ci, którzy 25 lat temu dokonali zamachu na demokratyczną Polskę, odpowiedzialni za utrzymanie w Polsce postkomunistycznego układu, odpowiedzialni za rozkład gospodarki - dalej istnieją na scenie politycnej i co niebywałe - są osoby, które nadal chcą na nich głosować! To niebywałe zaślepienie i głupota.
tylko z jakiś względów kariera nie potoczyła się po ich myśli, to stworzyli opozycję...
Powiem ci z jakich względów - bo to byli porządni ludzie, którzy za przywileje nie wstąpili do MO, UB, SB, nie byli agentami i donosicielami donoszącymi na swoich kolegów. To ich odróżniało od tych gnid, którzy teraz panoszą się jak pawie w totalnej opoozycji.

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI
Znak zodiaku: Rak

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

Jww pisze: To ich odróżniało od tych gnid, którzy teraz panoszą się jak pawie w totalnej opoozycji.
Przestan ublizac ludziom od gnid ! Jacy by nie byli, ale sa ludzmi !
Przyjemnie by ci było, gdyby ktoś rzucil ci w twarz: Ty gnido ! :zlosliwiec:
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

Awatar użytkownika
Yeti
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Jww pisze:
Yeti pisze: tylko z jakiś względów kariera nie potoczyła się po ich myśli, to stworzyli opozycję...
Powiem ci z jakich względów - bo to byli porządni ludzie, którzy za przywileje nie wstąpili do MO, UB, SB, nie byli agentami i donosicielami donoszącymi na swoich kolegów. To ich odróżniało od tych gnid, którzy teraz panoszą się jak pawie w totalnej opoozycji.
Wybacz ale jednak mam całkiem inne zdanie na ten temat...

Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Yeti pisze:
Jww pisze:
Wybacz ale jednak mam całkiem inne zdanie na ten temat...
Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.
Ostatnio zmieniony poniedziałek 08 maja 2017, 13:02 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.

ODPOWIEDZ

Wróć do „HISTORIA”