cogito13 pisze: czwartek 10 sie 2017, 16:54
Mamba pisze: czwartek 10 sie 2017, 15:14
Z niego ekspert ale z pewnością niezależny stawia się po jednej ze stron,nie przyjmując w ogóle do wiadomości tego co zostaje poddane analizie , podobnie zresztą ja Ty cognito i wielu innych
No właśnie jest ekspertem:) w przeciwieństwie do tych,których powołał min. Macierewicz i którymi ty się zachłysnęłaś Makumba:))
ps. czytaj zanim cokolwiek wyślesz na ogół

skoro jak napisałaś cytuję "z pewnością niezależny" to dalsza część Twojego wywodu sprowadza się do zwykłego bełkotu
Dobrze... w głupota się nie walczy .A w tym przypadku głupota przemawia przez Ciebie ja tylko analizuje to co jest przedstawiane i biorę na szalę , która to wskazuje pewne sprawy niepodważalne a inne podlegające dyskusji i tyle .Możesz sobie wklejać wypowiedzi wielu w różnym charakterze , to niczego nie zmieni .Możesz samodzielnie obalać argumenty , które do Ciebie nie przemawiają i wspierać te które do Ciebie przemawiają .Można tak w nieskończoność-cytować różnego rodzaju wypowiedzi .
Do mnie nie przemawia to co napisał ten ekspert , bo napisał ogólnikowo nie podważył każdej z osobna przedstawionej teorii .
A jeżeli ktoś pisze ,że wybuchu nie było , to z góry rozmowa nie ma sensu i z góry wiadomo ,że nie jest osobą niezależna w swych wypowiedziach .Ja jestem niezależna w swoich wypowiedziach i nie wiem ile w tym trafnej oceny, a ile własnej opinii .Natomiast zaprzeczyć ,że nie było wybuchu jest propagandą dla mas i to na najniższym poziomie , bo nie wiem kto myślący może uwierzyć w coś podobnego -można debatować co było przyczyną wybuchu i dlaczego ect .Jeżeli ktoś posługuje się kłamstwami od początku żeby szybko zamknąć sprawę , to skutek jak widać jest odwrotny .W badaniach brały udział nie tylko osoby z Polski ale niezależne organizacje naukowe.