'

Mowa o UCZCIWYM polskim polityku. Ale czyż można być uczciwym, kiedy na stół wjeżdża milion złotych? Albo milion euro?
Ja jednak bym się skusiła...
A Wy

Czyli nadajesz sie na politykaLady Li pisze: niedziela 04 lut 2018, 10:47Kiedy Marek dostaje propozycję, jaką jest posada drugiego wiceministra, jego dotychczasowe życie diametralnie ulega zmianie.
'Film tutaj: https://zalukaj.com/zalukaj-film/28963/na_uk_ady_nie_ma_rady_2017_.html
Mowa o UCZCIWYM polskim polityku. Ale czyż można być uczciwym, kiedy na stół wjeżdża milion złotych? Albo milion euro?
Ja jednak bym się skusiła...![]()
A Wy![]()

Moja natura sprawia, ze lepiej byloby dla spoleczenstwa, bym nigdy nim nie zostal

To brałbyś do rączki, czy nie?nawad pisze: niedziela 04 lut 2018, 10:54
Moja natura sprawia, ze lepiej byloby dla spoleczenstwa, bym nigdy nim nie zostal![]()

Zdecydowanie nie. Nie wiem jak by to wygladalo po latach politykowania. Zakladam, ze lapowka jest rodzajem narzedzia polityka. Nie koniecznie w gotowce.

To są naprawdę duże pieniądze. Nie weżmiesz Ty - weżmie kto inny. Ty stajesz się niewygodny i cała ta klika patrzy jak Cię wykopać. I co z tego masz?

Przespane w zdrowiu noceLady Li pisze: niedziela 04 lut 2018, 11:02To są naprawdę duże pieniądze. Nie weżmiesz Ty - weżmie kto inny. Ty stajesz się niewygodny i cała ta klika patrzy jak Cię wykopać. I co z tego masz?nawad pisze: niedziela 04 lut 2018, 10:58
Zdecydowanie nie. Nie wiem jak by to wygladalo po latach politykowania. Zakladam, ze lapowka jest rodzajem narzedzia polityka. Nie koniecznie w gotowce.![]()

Ja na przykład, mam poczucie dobrze spełnionego obowiązku i jestem z siebie dumnaLady Li pisze: niedziela 04 lut 2018, 11:02To są naprawdę duże pieniądze. Nie weżmiesz Ty - weżmie kto inny. Ty stajesz się niewygodny i cała ta klika patrzy jak Cię wykopać. I co z tego masz?nawad pisze: niedziela 04 lut 2018, 10:58
Zdecydowanie nie. Nie wiem jak by to wygladalo po latach politykowania. Zakladam, ze lapowka jest rodzajem narzedzia polityka. Nie koniecznie w gotowce.![]()