cieszę się
cieszę się
Cieszę się, że fora zapraszają autorów
na sąsiednim zaprosili Marcina Margielewskiego to se pomyślałam "każdy swój pług prowadzi" No i jestem ja Olga ! Piszę kolejną powieść pt. "kości zostały rzucone a (cenzura) są zgubione" Baśń czy mit ?
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Re: cieszę się
Doprawdy mocno się zdziwiłam, gdy zobaczyłam z jakim entuzjazmem powitano tam owego "Marcina Margielewskiego" i serdecznie się uśmiałam, no bo jak można być aż takim głupim, żeby myśleć, iż autor poczytnych książek tam zawitał. Zresztą jakim cudem by trafił??
Pomyślałam, że pewnie to Ty stoisz za tym postem
Witaj.
Cóż, temacik dałaś fajny i może ktoś z Userów odniesie się do tego...
Pozdrawiam.
Pomyślałam, że pewnie to Ty stoisz za tym postem
Witaj.
Cóż, temacik dałaś fajny i może ktoś z Userów odniesie się do tego...
Pozdrawiam.
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Jestem: upierdliwy
- Znak zodiaku:

A to to akurat zasługa p. Caymana vel Singbada ( a raczej Jego portfela) pewnie opłacił p.Margielewskiego w końcu jest przecież Prezesem ( właścicielem no może współwłaścicielem tego ZOO)Lady Li pisze: sobota 21 sie 2021, 06:17 Doprawdy mocno się zdziwiłam, gdy zobaczyłam z jakim entuzjazmem powitano tam owego "Marcina Margielewskiego" i serdecznie się uśmiałam, no bo jak można być aż takim głupim, żeby myśleć, iż autor poczytnych książek tam zawitał. Zresztą jakim cudem by trafił??
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Ino czekać, aż napisze bajkę o skrzatach. Pierwsza polecę kupićcogito13 pisze: sobota 21 sie 2021, 10:07A to to akurat zasługa p. Caymana vel Singbada ( a raczej Jego portfela) pewnie opłacił p.Margielewskiego w końcu jest przecież Prezesem ( właścicielem no może współwłaścicielem tego ZOO)Lady Li pisze: sobota 21 sie 2021, 06:17 Doprawdy mocno się zdziwiłam, gdy zobaczyłam z jakim entuzjazmem powitano tam owego "Marcina Margielewskiego" i serdecznie się uśmiałam, no bo jak można być aż takim głupim, żeby myśleć, iż autor poczytnych książek tam zawitał. Zresztą jakim cudem by trafił??![]()
![]()
![]()
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: człowiekiem
- Znak zodiaku:

To są słowa Juliusza Cezara gdy przekraczał Rubikon aby zdobyć władzę w Rzymie. Inne jego słowa to "...i ty Brutusie przeciwko mnie". Wtedy gdy za tą władzę przyszło mu zapłacić życiem.
Książki są lustrem: widzisz w nich tylko to co, już masz w sobie.
+ Carlos Ruiz Zafón – Cień wiatru
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Te ? "każdy orze jak może " ? Cezar Juliusz powiedział też ( chyba) "Zdradę kocham, zdrajców nienawidzę."krat1 pisze: sobota 21 sie 2021, 15:55
To są słowa Juliusza Cezara gdy przekraczał Rubikon aby zdobyć władzę w Rzymie. Inne jego słowa to "...i ty Brutusie przeciwko mnie". Wtedy gdy za tą władzę przyszło mu zapłacić życiem.
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

No i "Przybyłem, zobaczyłem, zwyciężyłem".cogito13 pisze: sobota 21 sie 2021, 16:58Te ? "każdy orze jak może " ? Cezar Juliusz powiedział też ( chyba) "Zdradę kocham, zdrajców nienawidzę."krat1 pisze: sobota 21 sie 2021, 15:55
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Będziemy się licytować ? no to jeszcze to powiedział " Uważajcie na ludzi, którzy się nie śmieją - są niebezpieczni."
- krat1
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Inny zaś cysorz. Otaczajcie mnie ludźmi otyłymi, którzy dobrze śpią w nocy. Jeden jest otyły, ale co do spania ma z tym problemy.
Cieszę się kochani, że poruszyłam Wasze serca i zapraszam do bibliotek, księgarni no i do dyskusji