A nasz z kotem nie wystarczy......?Lady Li pisze:Mieczem po karku..Borjan pisze:Ale ona jest tak brzydka że chyba żaden ciapaty nawet pijany jej nie tknie![]()
A tak na serio, to teraz Hitler by tam się przydał - on już by wiedział co zrobić!
Adolf Hitler
- Bodzia
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ŻABULĄ...xD
- Znak zodiaku:

Re: Adolf Hitler

Jestem w kropce......... zgadnij w której?
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wcześniej czy później ktoś pokroju Hitlera zrobi z tym porządek ...tyle że przy tym ucierpi wiele niewinnych ludziLady Li pisze:[
A tak na serio, to teraz Hitler by tam się przydał - on już by wiedział co zrobić!
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

...a co Ty KOD popierasz ??Żabula pisze:[A nasz z kotem nie wystarczy......?
btw.Moim zdaniem , zmiany jakie teraz następują w naszym kraju to idą w naprawdę dobrym kierunku .
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Ja jestem ogromnie zdumiona jak można było do tego dopuścić! Ponadto niemieccy politycy nic nie robią w kierunku ogarnięcia tego bajzlu - mało tego - syf spowodowany przez uchodzców zamiatają pod dywan i wciąż przegarniają kolejne fale tej hołoty..Borjan pisze: Wcześniej czy później ktoś pokroju Hitlera zrobi z tym porządek ...tyle że przy tym ucierpi wiele niewinnych ludzi
Porządek? Kiedy porządek? Jak już będzie za pózno? Niemcy wtedy znów dostaną łatkę morderców i historia zatoczy koło.. Na własne życzenie!
Tam zdrowego chłopa do rządzenia potrzeba, a nie durnej baby z wyrazną demencją starczą..
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Zgadzam się w z tym co piszesz .Dodam jeszcze że Angela zapraszając do Niemiec uchodźców miała jeden cichy cel w tym . Myślała że wśród nich będzie mogła wybrać sobie tych najbardziej wartościowych ,czyli wykształconych ( odpowiednie służby od samego początku robiły taką weryfikację ) a resztę tej dziczy rozesłać do krajów UE w ramach solidarności europejskiej . Niestety jak widać na jej apel zareagowali wszyscy hodowcy kóz a to już było ponad siły dla Niemiec. I teraz brak im już nawet pomysłu co robić dalej ....a pomysł jest tylko jeden . Pakować na statki i wywozić czym prędzej tam skąd ta hołota przypłynęła . Oczywiście należy też odpowiednio zadziałać by reszta tu już nie chciała płynąć a tu jest pole do popisu dla jednostek specjalnych . Powinni robić dokładnie to co kilka lat temu z piratami z Somalii . Raz a skutecznie .Lady Li pisze:[Ja jestem ogromnie zdumiona jak można było do tego dopuścić! Ponadto niemieccy politycy nic nie robią w kierunku ogarnięcia tego bajzlu - mało tego - syf spowodowany przez uchodzców zamiatają pod dywan i wciąż przegarniają kolejne fale tej hołoty..
Porządek? Kiedy porządek? Jak już będzie za pózno? Niemcy wtedy znów dostaną łatkę morderców i historia zatoczy koło.. Na własne życzenie!
Tam zdrowego chłopa do rządzenia potrzeba, a nie durnej baby z wyrazną demencją starczą..
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wygląda więc na to, że sprawdza się przysłowie "Chytry dwa razy traci"?Borjan pisze:(...) Angela zapraszając do Niemiec uchodźców miała jeden cichy cel w tym . Myślała że wśród nich będzie mogła wybrać sobie tych najbardziej wartościowych ,czyli wykształconych ( odpowiednie służby od samego początku robiły taką weryfikację ) a resztę tej dziczy rozesłać do krajów UE w ramach solidarności europejskiej .(...)
Przecież to bogaty, rozwinięty kraj - czegóż chcieć więcej?
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

W nocy wszystkie kozy ...ups koty są czarne i jak się taki uchodźca pomyliŻabula pisze:[ No cież Ci to od dwóch godzin powtarzam!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Zawsze jest tak że im więcej masz tym więcej chcesz ... szkoda tylko że przez głupotę jednego narodu wszyscy muszą potem cierpieć .Lady Li pisze:[
Wygląda więc na to, że sprawdza się przysłowie "Chytry dwa razy traci"?
Przecież to bogaty, rozwinięty kraj - czegóż chcieć więcej?
btw, Tu trzeba nadmienić jeszcze że za konflikt w Syrii ,Afryce Północnej i Bliskim Wschodzie pełną odpowiedzialność ponoszą jednak Stany Zjednoczone który swym działaniem i polityką rozwaliły tamtejszy porządek .
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Trudno mi z Tobą polemizować, bo wszelkie meandra polityki krajowej czy na Świecie - przekraczają moją aktualną a także ogólną wiedzę. Nie interesuję się tymi zagadnieniami zgłębiając szczegóły, ponieważ na nic nie mam wpływu co tylko powoduje u mnie irytację.Borjan pisze: Zawsze jest tak że im więcej masz tym więcej chcesz ... szkoda tylko że przez głupotę jednego narodu wszyscy muszą potem cierpieć .
btw, Tu trzeba nadmienić jeszcze że za konflikt w Syrii ,Afryce Północnej i Bliskim Wschodzie pełną odpowiedzialność ponoszą jednak Stany Zjednoczone który swym działaniem i polityką rozwaliły tamtejszy porządek .
Mogę wypowiedzieć się tylko powierzchownie, aczkolwiek faktem jest iż temat islamizacji Europy (a zwłaszcza Polski) jest szczególnie mi bliski, bo nie po to nasi Przodkowie przelewali krew za nasz Kraj, by teraz jakaś zdziczała hołota osiadła tutaj jak u siebie po to, aby po kilkudziesięciu latach całkowicie zawładnąć naszą ziemią!
Na to nie ma mojej zgody i jako pierwsza kupię nie tylko świnie , ale także karabin.
- Borjan
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

W tym co piszesz ja się z Tobą w 100% zgadzam bo tez jestem przeciwny na sprowadzanie tej ciaptej hordy do naszego kraju ...