Jakim bezmózgim leniem trzeba być, by kopiować słowo w słowo czyjeś autorskie tematy ? Kopiuj, wklej... Wszystko idzie na prościznę, dziwisz się Lady Li ?Lady Li pisze:Na Laurowym Bagnie nie ma normalnych, porządnych tematów - umyśliła więc sobie, że ... zacznie KRAŚĆ MOJE, co UDOWODNIŁAM powyżej.
Nie tylko w prymitywny sposób szkaluje moje dobre imię, ale również mojego Forum.Nie życzę sobie, by wątki mojego autorstwa szlajały się na tamtym syfie!
Rozumiem, że Laura vel Asia bardzo stara się, by podwyższyć tam poziom, ale chyba nie zdaje sobie sprawy że powinna zacząć od siebie!
Wiemy wszyscy, że królują tam tematy "Która godzina?", a także ostatnio rozwojowy: "Czy oddałeś dzisiaj stolec?" i tym podobny chłam, jednak nic nie usprawiedliwia kradzieży, która w dodatku jest karalna! Poza tym powinna się wstydzić, tak po ludzku...![]()
Kulturalny człowiek skontaktował by się ze mną w tej sytuacji - przeprosił i naprawił moją szkodę - czyli usunął skradzioną pracę, ale czy po niej możemy tego oczekiwać![]()
Albo to jest robienie Tobie na złość, albo Ta cała "Laurasia" tak bardzo docenia Twój intelekt i pomysł na tematy że Je powiela na Swoim forum.
Z drugiej strony powinnaś się cieszyć, bo to część tematu z tych mądrych, widząc inne, to jest ten sensowny w którym można porozmawiać...
Mimo że nie jest Jej, i to zerżnięta kopia. Ta panna tutaj jest, obserwuje co się dzieje, a gdy nagle dopada Ją chęć mściwości i brak rozumu, wkleja tematy z Katharsis.
Pieprznięta wariatka, Ty się denerwujesz, uświadamiasz Nas że jest to osoba pełna próżności i podłości, a Ona i tak się z tego śmieje, i to co robi, robić nie przestanie.
Przez Jej ingerencję w tym Forum, tamto nabiera perspektyw bo ma od kogo zżynać. A Ludzie na Nim nie mają pojęcia że tępa dzida kopiuje Je od innego autora.
Tak będzie bez końca, Ona będzie robić Swoje, a Ty będziesz wrzucać kolejne dowody na Złamanie Praw Autorskich. Co jest Baaaardzo karalne.
Masz Prawa i Masz Prawo coś z tym zrobić. Poświęcasz czas na tworzenie tematu, by Ktoś potem to kopiował po sieci ? Godzisz się na to Lady Li ? Ja bym tego tak nie zostawił.
Myślisz że za to wszystko Cię potem przeprosi ? Proszę Cię... Taki człowiek jest bez honoru i nigdy w życiu nie przyzna się do błędu... Napiszę więcej...
Taki człowiek Będzie się śmiał w żywe oczy i robił to co robi, by zrobić Ci na złość i pokazać że jest ponad Twoimi Słowami.