Perfidna bagienna kradzież!
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Jestem: FANEM MOTOCYKLI
- Znak zodiaku:

Re: Perfidna bagienna kradzież!
Sensacja rewelacja. Larwa zrobila niejakiego GRZEGORZA...................Ksiezniczka Elfow

Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !
Laura znana jest z kłamstwa notorycznego zresztą i obłudy. Nie ma także za grosz honoru a najlepszy przykład tego został opisany w tym wątku.
- Rick92Grimes
- WILCZY STRAŻNIK

- Reakcje:
I robi to na bagnie już zawodowo. Powinna dostać za to Oscara... Byłem na tamtym forum jako gość, ale przez notoryczne kłamstwa nie dało się tam za długo przebywać.Kapitan pisze:Laura znana jest z kłamstwa notorycznego zresztą i obłudy. Nie ma także za grosz honoru a najlepszy przykład tego został opisany w tym wątku.
Do tego obgaduje ludzi za plecami i poniża słabszych
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Jestem: FANEM MOTOCYKLI
- Znak zodiaku:

A teraz wymyslila jeszcze gorsza rzecz. Zaczela odbierać userom rangi, przywileje i funkcje. Wiecie za co? Za to, ze ktoś nie bywa codziennie na forum. Już calkiem bije na dekiel tej starej bagiennej czarownicyRick92Grimes pisze:I robi to na bagnie już zawodowo. Powinna dostać za to Oscara... Byłem na tamtym forum jako gość, ale przez notoryczne kłamstwa nie dało się tam za długo przebywać.Kapitan pisze:Laura znana jest z kłamstwa notorycznego zresztą i obłudy. Nie ma także za grosz honoru a najlepszy przykład tego został opisany w tym wątku.
Do tego obgaduje ludzi za plecami i poniża słabszych
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
- Scorpion
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: Prawdziwy samiec
- Znak zodiaku:

Na litość boską! Jak bardzo trzeba mieć poczucie przegranej, by dopuszczać się takich prymitywnych rzeczy?
Kłamstwa o Lili w które uwierzą tylko debile, bo nie ma żadnych dowodów (nie ma takowych!!), tylko pierdoli trzy po trzy , a następnie kradnie oryginalne wątki stąd !
OSTATNIE DNO!

Kłamstwa o Lili w które uwierzą tylko debile, bo nie ma żadnych dowodów (nie ma takowych!!), tylko pierdoli trzy po trzy , a następnie kradnie oryginalne wątki stąd !
OSTATNIE DNO!
- Rick92Grimes
- WILCZY STRAŻNIK

- Reakcje:
Już niżej nie można upaść... Szczyt chamstwa...Scorpion pisze:Na litość boską! Jak bardzo trzeba mieć poczucie przegranej, by dopuszczać się takich prymitywnych rzeczy?
Kłamstwa o Lili w które uwierzą tylko debile, bo nie ma żadnych dowodów (nie ma takowych!!), tylko pierdoli trzy po trzy , a następnie kradnie oryginalne wątki stąd !![]()
OSTATNIE DNO!![]()
![]()
Najpierw miesza ludzi z gównem, a potem robi ankiety pt. "Czy lubisz mnie?"