Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP
Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP
Otwórzcie oczy, zacznijcie myśleć i nie dajcie się ogłupiać propagandzie antypolskiej:
Cała prawda o III RP:
[youtube][/youtube]
Cała prawda o III RP:
[youtube][/youtube]
Ostatnio zmieniony poniedziałek 01 maja 2017, 23:23 przez Nataraj, łącznie zmieniany 1 raz.
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Jestem: uczulony na glupote i pis
- Znak zodiaku:

Re: Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP
Otworzylem oczy i obejrzalem kawalek tego filmiku.Dalem rade tylko do czwartej minuty.
Zaczne od tego, ze ten pan ma naprawde spore wziecie jako lektor jakiejs manifestacji. Oprocz kolegow od transparentow to chyba nikt inny go nie slucha. Zreszta nawet oni sa tak zainteresowani wystapieniem jak moj pies ogorkiem kiszonym.
Dlatego ja tym bardziej nie bede przezywal jego opowiesci.
Zaczyna od oskarzen bez pokrycia i tak mniej wiecej cale przemowienie. To musi byc niezly fan Donka. Teraz rozumiem dlaczego wszedzie jest wina Tuska.
Prawda jest jednak, ze swiat polityki to moim zdaniem brudny swiat.
To jest opowiesc tego pana , a nie cala prawda o IIIRP.
Zapodales zwyczajna "kiche".
Zaczne od tego, ze ten pan ma naprawde spore wziecie jako lektor jakiejs manifestacji. Oprocz kolegow od transparentow to chyba nikt inny go nie slucha. Zreszta nawet oni sa tak zainteresowani wystapieniem jak moj pies ogorkiem kiszonym.
Dlatego ja tym bardziej nie bede przezywal jego opowiesci.
Zaczyna od oskarzen bez pokrycia i tak mniej wiecej cale przemowienie. To musi byc niezly fan Donka. Teraz rozumiem dlaczego wszedzie jest wina Tuska.
Prawda jest jednak, ze swiat polityki to moim zdaniem brudny swiat.
To jest opowiesc tego pana , a nie cala prawda o IIIRP.
Zapodales zwyczajna "kiche".
Ziemia się nie kręci, wariatka jedna ...
© Copyright
© Copyright
Ci, którzy obejrzeli, być może zrozumieli kim tak naprawdę jest Tusk i zdradziecka partia PO. Z Nawadem nawet nie zamierzam dyskutować, bo to nawet nie najgorszy sort, tylko antypolska gnida, stojąca w tym samym szeregu co zdrajcy wymienieni w filmie.
Polacy jednak zmądrzeli, pognili zdrajców i złodzei rozkradających kraj - głosjąc na PiS. To dla nas i naszego kraju wielka sznasa, ktorej nie możemy zmarnować.
Polacy jednak zmądrzeli, pognili zdrajców i złodzei rozkradających kraj - głosjąc na PiS. To dla nas i naszego kraju wielka sznasa, ktorej nie możemy zmarnować.
Ostatnio zmieniony wtorek 02 maja 2017, 19:20 przez Nataraj, łącznie zmieniany 4 razy.
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Mam zla wiadomosc, znajac to forum raczej nikt tego nie ogladal do konca. Polacy zostali w wyborach kupieni obietnica 500+ na KAZDE dziecko. Nawet w tej obietnicy PiS sklamal. Jesli szukasz zlodziei i komunistow to zapoznaj sie z zyciorysem kilku poslow PiS. Tak , wielka szansa jest wykorzystanie potencjalu prokuratora stanu wojennego, beneficjentow stainizmu i wspolpracownikow SB - to takze poslowie PiS.Jww pisze:Ci, którzy obejrzeli, być może zrozumieli kim tak naprawdę jest Tusk i zdradziecka partia PO. Z Nawadem nawet nie zamierzam dyskutować, bo to nawet nie najgorszy sort, tylko antypolska gnida, stojąca w tym samym szeregu co zdrajcy wymienieni w filmie.
© Copyright
© Copyright
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Jestem: FANEM MOTOCYKLI
- Znak zodiaku:

Oj chyba nie na kazde .......nawad pisze: Mam zla wiadomosc, znajac to forum raczej nikt tego nie ogladal do konca. Polacy zostali w wyborach kupieni obietnica 500+ na KAZDE dziecko.

Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Niebawem tak moze byc
© Copyright
© Copyright
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

No..... Jakby już tego mało było.... Prawie w każdym miescie to stoi.....
Ja bym w pierwszej kolejnosci 500+ zabrał gnidom ujadającym na polski rząd. Tropić po IP i zabierać 500+.
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Całe szczęście, że tego nie możesz zrobić.Jww pisze:Ja bym w pierwszej kolejnosci 500+ zabrał gnidom ujadającym na polski rząd. Tropić po IP i zabierać 500+.
Prawda jednak jest taka, że w sprawach gospodarki jest bardzo mały margines na ideologię. Na to mogą sobie pozwolić państwa o ustabilizowanej i wysoko rozwiniętej gospodarce, a Polska do potęg gospodarczych nie należy...
Jednak każda jedna ekipa grzebie w tej gospodarce, nie mając o niej pojęcia. Dla tego Polska zamiast się rozwijać gospodarczo to się cofa...
Ostatnio zmieniony środa 03 maja 2017, 09:41 przez Yeti, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Hmmm........ Ublizajac ludziom od gnid, sam przedstawiasz się w jak najgorszym swietle....Jww pisze:Ja bym w pierwszej kolejnosci 500+ zabrał gnidom ujadającym na polski rząd. Tropić po IP i zabierać 500+.