Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP

Różne wątki historyczne
Awatar użytkownika
antychryst
WREDNIAK
WREDNIAK
Reakcje:
Jestem: dziwak
Znak zodiaku: Wodnik

Re: Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP

Nieprzeczytany post autor: antychryst »

Jww pisze:
Yeti pisze:
Wybacz ale jednak mam całkiem inne zdanie na ten temat...
Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.
Jak widzę to musiałeś bardzo mocno w coś twardego swoim łbem przyp....lić, jak dotąd na to nie ma lekarstwa, tylko psychiatryk. Pomimo tego że nie znoszę takich jak Ty to jednak Ci współczuję. :ksiadz: :glaski: :glaski:
Miej w dupie zdanie innych, rób to co ty uważasz za słuszne

Awatar użytkownika
nawad
ZBANOWANY
ZBANOWANY
Reakcje:
Jestem: uczulony na glupote i pis

Nieprzeczytany post autor: nawad »

Jww pisze:
Yeti pisze:
Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.
Twarze gnid to widze codziennie w wiadomościach jak caluja doope Jarkowi i uprawiają propagandę sukcesu.
Ziemia się nie kręci, wariatka jedna ...
© Copyright

Awatar użytkownika
Yeti
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Ryby

Nieprzeczytany post autor: Yeti »

Jww pisze:
Yeti pisze:
Właśnie najwięcej tych donosicieli i sprzedawczyków wszelkiej maści jest w POPiS mają teraz tam pole do POPiSu....
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..

Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jww »

To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów:

Obrazek
Ostatnio zmieniony sobota 03 cze 2017, 09:18 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nawad
ZBANOWANY
ZBANOWANY
Reakcje:

Obrazek

To także proponuje umiescic w podręcznikach.
© Copyright

Awatar użytkownika
Jww
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Jww »

Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?

Obrazek[/quote]

Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?
Jww pisze:To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
Ostatnio zmieniony środa 07 cze 2017, 06:48 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
nawad
ZBANOWANY
ZBANOWANY
Reakcje:

Jww pisze:Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?
Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?
Jww pisze:To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
[/quote]
Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.
© Copyright

Awatar użytkownika
AntyKODziarz
ZAWSZE MODEROWANY
ZAWSZE MODEROWANY
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: AntyKODziarz »

nawad pisze:
Jww pisze:Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?

To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.
Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.

O całej masie niespelnionych obietnic PO nawet nie będę wspominał. Kto jeszcze na nich głosuje? Masochiści?
Ostatnio zmieniony środa 14 cze 2017, 13:52 przez AntyKODziarz, łącznie zmieniany 4 razy.

Awatar użytkownika
Yeti
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Ryby

Nieprzeczytany post autor: Yeti »

AntyKODziarz pisze:
nawad pisze: Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.
Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.

O całej masie niespelnionych obietnic PO nawet nie będę wspominał. Kto jeszcze na nich głosuje? Masochiści?
Bez PO nie było by PiS-u i vice versa, dla tego to jest jedna i ta sama banda, w bardzo sprytny sposób wykosili całą mogącą realnie zagrozić im opozycję i teraz się bawią w złodzieja i łowcę. Metoda działania PiS przedstawia się tak jak cię złapią za rękę na złodziejstwie, to mów że to nie twoja ręka...
Czy tak nie jest :?: Kiedy się stawia im konkretne zarzuty to twierdzą... "To wina Tuska", "To wina PO" lub "PO gorzej robiło", a zmiany postępowania nie ma ...
Przyczyna podziału na dwa odłamy jest ukrywana, ale większość wtajemniczonych wie że chodzi o subwencje finansowe płynące z zachodu w okresie od 1980 do 1989 r. ...
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI
Znak zodiaku: Rak

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

Yeti pisze:
AntyKODziarz pisze: Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.

Bez PO nie było by PiS-u i vice versa, dla tego to jest jedna i ta sama banda, w bardzo sprytny sposób wykosili całą mogącą realnie zagrozić im opozycję i teraz się bawią w złodzieja i łowcę. Metoda działania PiS przedstawia się tak jak cię złapią za rękę na złodziejstwie, to mów że to nie twoja ręka...
Czy tak nie jest :?: Kiedy się stawia im konkretne zarzuty to twierdzą... "To wina Tuska", "To wina PO" lub "PO gorzej robiło", a zmiany postępowania nie ma ...
Przyczyna podziału na dwa odłamy jest ukrywana, ale większość wtajemniczonych wie że chodzi o subwencje finansowe płynące z zachodu w okresie od 1980 do 1989 r. ...
Masz racje.. PO + PIS = POPIS...
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

ODPOWIEDZ

Wróć do „HISTORIA”