Jak widzę to musiałeś bardzo mocno w coś twardego swoim łbem przyp....lić, jak dotąd na to nie ma lekarstwa, tylko psychiatryk. Pomimo tego że nie znoszę takich jak Ty to jednak Ci współczuję.Jww pisze:Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.Yeti pisze:
Wybacz ale jednak mam całkiem inne zdanie na ten temat...
Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP
- antychryst
- WREDNIAK

- Reakcje:
- Jestem: dziwak
- Znak zodiaku:

Re: Otwórzcie oczy - cała prawda o III RP
Miej w dupie zdanie innych, rób to co ty uważasz za słuszne
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Jestem: uczulony na glupote i pis
- Znak zodiaku:

Twarze gnid to widze codziennie w wiadomościach jak caluja doope Jarkowi i uprawiają propagandę sukcesu.Jww pisze:Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.Yeti pisze:
Ziemia się nie kręci, wariatka jedna ...
© Copyright
© Copyright
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Właśnie najwięcej tych donosicieli i sprzedawczyków wszelkiej maści jest w POPiS mają teraz tam pole do POPiSu....Jww pisze:Domyślam się, wiem nawet dlaczego. Ciężko przyznać się do błędu. Twarze tych gnid widziałem w telewizji na ostatnim spędzie. W większości SBcy, UBcy, funkcjonariusze MO i inne komunistyczne mendy.Yeti pisze:
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..
To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów:

Ostatnio zmieniony sobota 03 cze 2017, 09:18 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

To także proponuje umiescic w podręcznikach.
© Copyright
© Copyright
Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?
[/quote]
Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?
[/quote]Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?
Jww pisze:To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
Ostatnio zmieniony środa 07 cze 2017, 06:48 przez Jww, łącznie zmieniany 1 raz.
- nawad
- ZBANOWANY

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?Jww pisze:Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?
[/quote]Jww pisze:To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.
© Copyright
© Copyright
- AntyKODziarz
- ZAWSZE MODEROWANY

- Reakcje:
Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.nawad pisze:Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.Jww pisze:Czy naprawdę ludzie są tak głupi, żeby głosować na takie kundle trzymane na smyczy?
Wszelkie sondaże internetowe są bezlitosne dla PO, więc skąd 25 % poparcia w wyborach?. Czyżby było tak dużo ludzi bez rozumu, czy jednak fałszerstwo?
To zdjęcie powinno znaleźć się w podręcznikach historii jako podsumowanie lat rządów Partii Oszustów
O całej masie niespelnionych obietnic PO nawet nie będę wspominał. Kto jeszcze na nich głosuje? Masochiści?
Ostatnio zmieniony środa 14 cze 2017, 13:52 przez AntyKODziarz, łącznie zmieniany 4 razy.
- Yeti
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Bez PO nie było by PiS-u i vice versa, dla tego to jest jedna i ta sama banda, w bardzo sprytny sposób wykosili całą mogącą realnie zagrozić im opozycję i teraz się bawią w złodzieja i łowcę. Metoda działania PiS przedstawia się tak jak cię złapią za rękę na złodziejstwie, to mów że to nie twoja ręka...AntyKODziarz pisze:Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.nawad pisze: Ludzie byli glupi wierzac w obietnice wyborcze PiSu. Udalo sie kupic glosy obiecujac 500zl na kazde dziecko. Niestety to byla takze klamliwa obietnica.
O całej masie niespelnionych obietnic PO nawet nie będę wspominał. Kto jeszcze na nich głosuje? Masochiści?
Czy tak nie jest
Przyczyna podziału na dwa odłamy jest ukrywana, ale większość wtajemniczonych wie że chodzi o subwencje finansowe płynące z zachodu w okresie od 1980 do 1989 r. ...
Nie idź za mną, bo nie umiem prowadzić. Nie idź przede mną, bo mogę za Tobą nie nadążyć. Idź po prostu obok mnie i bądź moim przyjacielem..
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Jestem: FANEM MOTOCYKLI
- Znak zodiaku:

Masz racje.. PO + PIS = POPIS...Yeti pisze:Bez PO nie było by PiS-u i vice versa, dla tego to jest jedna i ta sama banda, w bardzo sprytny sposób wykosili całą mogącą realnie zagrozić im opozycję i teraz się bawią w złodzieja i łowcę. Metoda działania PiS przedstawia się tak jak cię złapią za rękę na złodziejstwie, to mów że to nie twoja ręka...AntyKODziarz pisze: Pis spełnił obietnice, więc mądrzy ludzie ktorzy im zaufali, nie zawiedli się.
Czy tak nie jestKiedy się stawia im konkretne zarzuty to twierdzą... "To wina Tuska", "To wina PO" lub "PO gorzej robiło", a zmiany postępowania nie ma ...
Przyczyna podziału na dwa odłamy jest ukrywana, ale większość wtajemniczonych wie że chodzi o subwencje finansowe płynące z zachodu w okresie od 1980 do 1989 r. ...
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !