Wlasciwie to masz racje... Nikt o zdrowych zmysłach nie robi takich "rzeczy"....antychryst pisze:To nie chcica, tylko doszczętnie popier...ne zmysły !!.Janusz pisze: Trzeba być odważnym albo wyposzczonym, żeby się na to zdobyc... Tfu... ohyda...![]()
![]()
![]()
![]()
Caryca Katarzyna i koń?
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Jestem: FANEM MOTOCYKLI
- Znak zodiaku:

Re: Caryca Katarzyna i koń?
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !
- Wilk
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: wilkiem
To mit, jeden z nadwornych konstruktorów zmontował dla niej cos w rodzaju sex maszyny, jakie i dzis istnieją, z pokaźnych rozmiarów fallusem, a koń z wzwodem stał na przeciw niej, zeby mogła sie dodatkowo podniecic jego rozmiarami. Li czy wiesz ze Katarzyna Wielka pochodziła z rodziny Anhalt lini Zerbst i była spokrewniona z pierwszymi właścicielami Pszczyny Anhalt Kotten. Dzieki tym koligacjom w Pszczynie znalazły sie ŻubryLady Li pisze: piątek 19 maja 2017, 12:18 Gdzieś słyszałam a może czytałam, że caryca Katarzyna uprawiała seks z koniem.![]()
- Co sądzicie na ten temat? Prawda to czy mit?![]()
Zastrzegam sobie prawa autorskie do tekstów, które umieszczam. Jeśli ktoś będzie je kopiować w celach komercyjnych, to mam prawo wytoczyć sprawę i zarobić dzięki temu hajs.
Bałbys się zasnąć, gdybys wiedział, co ludzie naprawdę potrafią zrobić..Janusz pisze: niedziela 09 lip 2017, 11:30
Wlasciwie to masz racje... Nikt o zdrowych zmysłach nie robi takich "rzeczy"....![]()
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

No... Ostatnio mało sypiam...
Ten etap mam dawno za sobą.
Sypiam jak dziecko
- Nataraj
- MODERATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Kiedys tak sypiałem...
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Wiedziona ciekawością, szukałam w Internecie jej historii, ale niczego konkretnego nie znalazłam.Wilk pisze: poniedziałek 11 wrz 2017, 13:56To mit, jeden z nadwornych konstruktorów zmontował dla niej cos w rodzaju sex maszyny, jakie i dzis istnieją, z pokaźnych rozmiarów fallusem, a koń z wzwodem stał na przeciw niej, zeby mogła sie dodatkowo podniecic jego rozmiarami. Li czy wiesz ze Katarzyna Wielka pochodziła z rodziny Anhalt lini Zerbst i była spokrewniona z pierwszymi właścicielami Pszczyny Anhalt Kotten. Dzieki tym koligacjom w Pszczynie znalazły sie ŻubryLady Li pisze: piątek 19 maja 2017, 12:18 Gdzieś słyszałam a może czytałam, że caryca Katarzyna uprawiała seks z koniem.![]()
- Co sądzicie na ten temat? Prawda to czy mit?![]()
Teraz dopiero Ty coś napisałeś. Ja to traktuję jako ciekawostkę - fajnie wiedzieć coś więcej, Dziękuję.
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
Na przykład tak, jak prezydent Bill z Moniką. Prokurator uznał to za seks, jednak sąd był innego zdania.Lady Li pisze: poniedziałek 12 cze 2017, 13:10 No dobrze, ale fizycznie jest to niemożliwe - no bo niby jak?![]()
Albo tak jak w przypadku niektórych polityków: seks z koniem może w rzeczywistości oznaczać, że koń stał tylko w tle.
Albo tak jak Dama z łasiczką.
Zastrzegam sobie prawa autorskie do tekstów, które umieszczam. Jeśli ktoś będzie je kopiować w celach komercyjnych, to mam prawo wytoczyć sprawę i zarobić dzięki temu hajs.
- Wilk
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: wilkiem
Przeczytaj książke "Piórem i szpadą" Walentin Pikul, To co prawda powiesc historyczna o Wojnach slaskich i cesarzu fryderyku, ale jest tam zapisana hustoria zamążpójścia i zdobycia władzy przez Sophie Friederike Auguste zu Anhalt-Zerbst-Dornburg , bo tak nazywała sie Katarzyna WielkaLady Li pisze: poniedziałek 11 wrz 2017, 16:07
Wiedziona ciekawością, szukałam w Internecie jej historii, ale niczego konkretnego nie znalazłam.![]()
Teraz dopiero Ty coś napisałeś. Ja to traktuję jako ciekawostkę - fajnie wiedzieć coś więcej, Dziękuję.![]()
Możesz też zobaczyc film "Katarzyna Wielka" gra ja Catherine Zeta-Jones, w miare rzetelnie została przedstawiona
Ostatnio zmieniony poniedziałek 11 wrz 2017, 16:29 przez Wilk, łącznie zmieniany 1 raz.