Lista Kukiza
- Eryk
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Re: Lista Kukiza
@[mention]belcik81[/mention]
Lista Kukiza bez wizualizacji. Konkretnych wyroków. Lat pobytu w więzieniach, Utraty pracy i wegetacji jest tylko jakąś
formą działania na umysły PO i innych.
Lista Kukiza bez wizualizacji. Konkretnych wyroków. Lat pobytu w więzieniach, Utraty pracy i wegetacji jest tylko jakąś
formą działania na umysły PO i innych.
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Kukiz niech lepiej odda laptopa samorządowi, WSTYD. 
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ... ASZ
A co Wy takie zdziwione? Przecież w 1989 roku komuchy nie stopniały jak śnieg, tylko się przepoczwarzyły z sekretarzy i członków partyjnych, - na prawicowych polityków, biznesmenów, finansistów itp.
- Czarny
- Nocny duch

- Reakcje:
To chyba będzie trudne, bowiem twierdzi że mu dochody zmalały.
Może jakiegoś starego tableta by choć oddał, w zastępstwie, zawsze to coś
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Kukiz zna się na polityce jak świnia na gwiazdach. Najgorzej jak ten awanturnik miesza się w sprawy o których nie ma pojęcia. Na listach u Kukiza kodziarze, pisowcy, raperzy.
Ostatnio zmieniony piątek 28 wrz 2018, 10:47 przez kropkainna, łącznie zmieniany 2 razy.
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Kłopot w tym, ze Menel15 kieruje swoją ofertę do naiwniaków i kretynów, a tych w Polsce nie brakuje. I stad wysoki wynik wyborczy tej hucpy.
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Matko jedyna, jak można być tak naiwnym?belcik81 pisze: wtorek 25 wrz 2018, 23:59Średnia Rawka pisze: wtorek 25 wrz 2018, 23:47 Jak zwał tak zwał. Istotne, że Kukiz przygania garnkowi.
U niego też są komuszki.No ba pewnie że tak, ale winę za to ponosi Lech Wałęsa, Waldemar Pawlak, Donald Tusk i chyba Moczulski (pewien nie jestem) Przecież to ONI odpowiadają za to że lista agentów nie została ujawniona gdyby rząd Olszewskiego ujawnił agentów nikt by dziś już nikomu tego nie wypominał.
edit: główni bohaterowie to:Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki, Mieczysław Wachowski, Leszek Moczulski, Waldemar Pawlak, Stefan Niesiołowski, Bronisław Geremek, Ryszard Bugaj, Gabriel Janowski, Aleksander Łuczak, Paweł Łączkowski
Nikt postronny za nic nie ponosi winy, to dorośli ludzie, podejmujący samodzielnie nieuczciwe decyzje.
- belcik81
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: sobą
- Znak zodiaku:

A Ty znasz się na polityce? Jeśli nie to po kiego czorta zabierasz głos w tematach politycznych? Politykiem może być każdy, każdy ma do tego prawo.kropkainna pisze: piątek 28 wrz 2018, 10:44 Kukiz zna się na polityce jak świnia na gwiazdach. Najgorzej jak ten awanturnik miesza się w sprawy o których nie ma pojęcia. Na listach u Kukiza kodziarze, pisowcy, raperzy.
kursywa u mnie oznacza żart, ironię nie brać na poważnie 
- belcik81
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: sobą
- Znak zodiaku:

A Ty wiesz o czym ja pisałem? Czy jak zwykle nie masz pojęcia i twierdzisz że ktoś zwala winę na Lecha Wałęsę jako osobę postronną? Poczytaj sobie coś o rządzie J.Olszewskiego o tym jak kiedy i w jakich okolicznościach został odwołany.kropkainna pisze: piątek 28 wrz 2018, 11:55Matko jedyna, jak można być tak naiwnym?belcik81 pisze: wtorek 25 wrz 2018, 23:59No ba pewnie że tak, ale winę za to ponosi Lech Wałęsa, Waldemar Pawlak, Donald Tusk i chyba Moczulski (pewien nie jestem) Przecież to ONI odpowiadają za to że lista agentów nie została ujawniona gdyby rząd Olszewskiego ujawnił agentów nikt by dziś już nikomu tego nie wypominał.
edit: główni bohaterowie to:Donald Tusk, Tadeusz Mazowiecki, Mieczysław Wachowski, Leszek Moczulski, Waldemar Pawlak, Stefan Niesiołowski, Bronisław Geremek, Ryszard Bugaj, Gabriel Janowski, Aleksander Łuczak, Paweł Łączkowski
Nikt postronny za nic nie ponosi winy, to dorośli ludzie, podejmujący samodzielnie nieuczciwe decyzje.
Ostatnio zmieniony piątek 28 wrz 2018, 13:53 przez belcik81, łącznie zmieniany 3 razy.
kursywa u mnie oznacza żart, ironię nie brać na poważnie 
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Ale komuszek z PO już be?belcik81 pisze: piątek 28 wrz 2018, 13:49A Ty znasz się na polityce? Jeśli nie to po kiego czorta zabierasz głos w tematach politycznych? Politykiem może być każdy, każdy ma do tego prawo.kropkainna pisze: piątek 28 wrz 2018, 10:44 Kukiz zna się na polityce jak świnia na gwiazdach. Najgorzej jak ten awanturnik miesza się w sprawy o których nie ma pojęcia. Na listach u Kukiza kodziarze, pisowcy, raperzy.