Do Lucjana

To dział, w którym mogą
pisać niezarejestrowani
Awatar użytkownika
duchmartwychdni
Reakcje:

Re: Do Lucjana

Nieprzeczytany post autor: duchmartwychdni »

Spodziewałem się że uprzejma i rzeczowa odpowiedź jest czymś najgorszym, co mogłem zrobić. Ale ja naiwny jestem i zawsze mam nadzieję, że jednak...

Olej mnie i coś sobie wymyśl. Nie masz kompetencji aby zrozumieć, musisz więc coś wymyślić. Tak to działa, nikt nie może żyć w pustce. Czymś ją zapełnij. Sianem na przykład.

Awatar użytkownika
Belial
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Rak

Nieprzeczytany post autor: Belial »

duchmartwychdni pisze: sobota 01 gru 2018, 22:16 Spodziewałem się że uprzejma i rzeczowa odpowiedź jest czymś najgorszym, co mogłem zrobić. Ale ja naiwny jestem i zawsze mam nadzieję, że jednak...

Olej mnie i coś sobie wymyśl. Nie masz kompetencji aby zrozumieć, musisz więc coś wymyślić. Tak to działa, nikt nie może żyć w pustce. Czymś ją zapełnij. Sianem na przykład.
Może nie chodzi tu o Twoją odpowiedź, tylko o to że po Lucjanie można się wszystkiego spodziewać i czy to błąd czy rozmyślne działanie pozostanie już tylko jego tajemnicą bo nikt mu nie uwierzy.
Byłem z Legionem,kryłem się w Neronie, byłem też w Judaszu. Imię me Belial.

Awatar użytkownika
duchmartwychdni
Reakcje:

Belial pisze: sobota 01 gru 2018, 22:26
Może nie chodzi tu o Twoją odpowiedź, tylko o to że po Lucjanie można się wszystkiego spodziewać i czy to błąd czy rozmyślne działanie pozostanie już tylko jego tajemnicą bo nikt mu nie uwierzy.
A to też, racja. Ale tym razem myślę zwykły błąd.

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

duchmartwychdni pisze: sobota 01 gru 2018, 22:16 Spodziewałem się że uprzejma i rzeczowa odpowiedź jest czymś najgorszym, co mogłem zrobić. Ale ja naiwny jestem i zawsze mam nadzieję, że jednak...

No właśnie o to chodziło.. Każdy logicznie myślący człowiek zorientuje się, że chodzi o machlojki Saluto.. Dla przykładu podałem info o przenosinach tego Forum i że nic takiego się nie wydarzyło.. Lucjano mając dostęp w PA do kont użytkowników może zmieniać w nich co chce i jak chce.. Ale oczywiście do niczego się nie przyzna...
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

Awatar użytkownika
Belial
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

duchmartwychdni pisze: sobota 01 gru 2018, 22:29
A to też, racja. Ale tym razem myślę zwykły błąd.
Mało mnie to interesuje. Napisałem mu u Brata na blogu że chcę aby mój profil został usunięty tam u niego. Odpisał mi że na f,erajnie mam odpowiedź. Nie zamierzam tam włazić i czytać a po drugie jego wyjaśnienia mnie nie interesują bo nie wiem na ile są prawdziwe temu człowiekowi nie można wierzyć. Chcę tylko aby nikt nie posługiwał się moim profilem,który ponoć został skasowany. To tyle.

Awatar użytkownika
Anula
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Anula »

[mention]Belial[/mention] a ja nie rozumiem czemu tu zalatwiasz ta sprawę
Co mnie obchodzą wpisy na (cenzura)
Masz coś do Lucjana tam zalatwiaj sprawy
Przez takie tematy ludzio nie chce sie pisać na forum
Normalni chcą normalnosci , fajnego pisania a nie sama nie wiem do czego to służy :niewiem:
W bańce mydlanej wznieść się wysoko,
Zobaczyć świat poprzez tęczę,

Awatar użytkownika
Belial
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Anula pisze: niedziela 02 gru 2018, 07:53 @Belial a ja nie rozumiem czemu tu zalatwiasz ta sprawę
Co mnie obchodzą wpisy na kurwidołku
Normalni chcą normalnosci , fajnego pisania a nie sama nie wiem do czego to służy :niewiem:
Napisałem ten post w porozumieniu z administracją forum. Nie widzę tu nic nienormalnego. Jeśli ktoś nie chce czytać tego typu postów to niech nie czyta proste jak drut. A dlatego napisałem to tu bo wiem że Lucjan tu wchodzi co do pisania do niego w jego kąciku gości to nie ma sensu dlatego że albo nie opublikował by tego postu, albo by go przeinaczył.
Nie rozumiem dlaczego nie chcą pisać na forum przez takie tematy. To jest kącik gości i piszę się tu do tych , którzy tu zaglądają czyli gości a że on jest gościem to napisałem to tu a nie gdzie indziej.
Ostatnio zmieniony niedziela 02 gru 2018, 08:15 przez Belial, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Anula
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Anula »

Anula pisze: niedziela 02 gru 2018, 07:53 @Belial a ja nie rozumiem czemu tu zalatwiasz ta sprawę
Co mnie obchodzą wpisy na kurwidołku
Jesli komuś przeszkadzała nazwa forum można było wykropkowac
Nie używam wyrazu "kurwidolek" :puknijsie:

Chcecie w bagnie się taplac ok :dobani:
Ostatnio zmieniony niedziela 02 gru 2018, 10:13 przez Anula, łącznie zmieniany 1 raz.
W bańce mydlanej wznieść się wysoko,
Zobaczyć świat poprzez tęczę,

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

Anula pisze: niedziela 02 gru 2018, 07:53 Jesli komuś przeszkadzała nazwa forum można było wykropkowac
Nie używam wyrazu "kurwidolek" :puknijsie:
Chcecie w bagnie się taplac ok :dobani:
Aniu to system zmienił nazwę F.erajna na kurwidołek... Podobnie zmieni E.lfy na Bagno..
Ostatnio zmieniony niedziela 02 gru 2018, 10:22 przez Nataraj, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Błąd w cytowaniu
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

Awatar użytkownika
duchmartwychdni
Reakcje:

Nie na winnego. To panie komputer się pomylił.

Zablokowany

Wróć do „KĄCIK DLA GOŚCI”