Fifikse. Witam
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ... ASZ
Re: Fifikse. Witam
Przeczytałem cały ten temat i stwierdzam, iż - fifiksee alias fifka vel fifik tudzież Dora - są niczym Orkowie z powieści Tolkiena. Dlatego też niech wracają na bagna Mordoru, bo tam ich miejsce. Tutaj Wasza nikczemna moc nie sięga.
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Jestem: upierdliwy
- Znak zodiaku:

imn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 15:44 Przeczytałem cały ten temat i stwierdzam, iż - fifiksee alias fifka vel fifik tudzież Dora - są niczym Orkowie z powieści Tolkiena. Dlatego też niech wracają na bagna Mordoru, bo tam ich miejsce. Tutaj Wasza nikczemna moc nie sięga.
Mylisz dwie osoby z jedną
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: Wariatka:)
- Znak zodiaku:

Miałeś się zajac mna, a nie zaczepiać inne kobiety !!cogito13 pisze: sobota 09 maja 2020, 15:50imn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 15:44 Przeczytałem cały ten temat i stwierdzam, iż - fifiksee alias fifka vel fifik tudzież Dora - są niczym Orkowie z powieści Tolkiena. Dlatego też niech wracają na bagna Mordoru, bo tam ich miejsce. Tutaj Wasza nikczemna moc nie sięga.
Mylisz dwie osoby z jednąi co najważniejsze ! Żadnej z Nich nie znasz ! wysnuwasz wnioski i spekulujesz, a to jest bardzo niezdrowa cecha
![]()
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
Nie miaucz mi tu kociecogito13 pisze: sobota 09 maja 2020, 15:50imn[a]min pisze: sobota 09 maja 2020, 15:44 Przeczytałem cały ten temat i stwierdzam, iż - fifiksee alias fifka vel fifik tudzież Dora - są niczym Orkowie z powieści Tolkiena. Dlatego też niech wracają na bagna Mordoru, bo tam ich miejsce. Tutaj Wasza nikczemna moc nie sięga.
Mylisz dwie osoby z jednąi co najważniejsze ! Żadnej z Nich nie znasz ! wysnuwasz wnioski i spekulujesz, a to jest bardzo niezdrowa cecha
![]()
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Znasz powiedzenie "od przybytku głowa nie boli"
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
[mention]Mamba[/mention] - od kiedy to ja płeć zmieniłem?
Ostatnio zmieniony sobota 09 maja 2020, 16:00 przez imn[a]min, łącznie zmieniany 1 raz.
- Mamba
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Jestem: Wariatka:)
- Znak zodiaku:

Dora, akurat w moim przypadku, to Laura nie miała z tym nic wspólnego, ze wyszłam z forum.
Ale to prawda, ze klimat tworza userzy nie można obwiniać wlasciciela za wszystko, bo on tez jest userem i tez ma swoje wady i zalety i emocje ,jak każdy z Nas
Ale to prawda, ze klimat tworza userzy nie można obwiniać wlasciciela za wszystko, bo on tez jest userem i tez ma swoje wady i zalety i emocje ,jak każdy z Nas
- cogito13
- ZNAWCA WULGARYZMÓW

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Są różne przypadłości