Do Lady Li

To dział, w którym mogą
pisać niezarejestrowani
Awatar użytkownika
Jola
STAŁY BYWALEC
STAŁY BYWALEC
Reakcje:
Znak zodiaku: Waga

Re: Do Lady Li

Nieprzeczytany post autor: Jola »

Witam
Cogito nie podadzą mnie o jakąś inną osobę
Jestem jaka jestem i nic tego nie zmieni

Awatar użytkownika
gugu77
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: kosmita

Re: Do.Lady

Nieprzeczytany post autor: gugu77 »

cogito13 pisze: środa 17 mar 2021, 09:22
fifiksee pisze: czwartek 19 mar 2020, 22:39 wiem, że mnie masz za mądrą osobę - w sumie trudno jest mnie postrzegać inaczej ;)
Narcyzm to cecha faceta (chyba) ale ja akurat Ciebie tak nie postrzegam Jola :buhaha: :buhaha:

edit: a może nie Jola ( Jole przepraszam )
Narcyzm?
Faceta?
Tu bym polemizowalem.
w reku mam roze
i uszy za duze
a seru moniuszko mi gra...

Awatar użytkownika
Malvia
STAŁY BYWALEC
STAŁY BYWALEC
Reakcje:
Jestem: sobą
Znak zodiaku: Wodnik

Nieprzeczytany post autor: Malvia »

@cogito13 i @gugu77 oto definicja narcyzmu :

Narcystyczne zaburzenie osobowości (ang. narcissistic personality disorder, NPD) jest zaburzeniem osobowości obejmującym wszechobecny wzorzec wielkości (w fantazji lub zachowaniu) czy stałą potrzebę podziwu i brak empatii.

Ludzie z tym schorzeniem są często opisywani jako aroganccy, egocentryczni, manipulujący i wymagający. Mogą być przekonani, że zasługują na specjalne traktowanie. Cechy te zazwyczaj pojawiają się we wczesnej dorosłości i bywają widoczne zarówno w kontaktach zawodowych, jak i w innego typu relacjach.

Narcystyczne zaburzenie osobowości występuje prawie u 1 proc. populacji ogólnej. Jak wskazują naukowcy, częściej dotknięci są nim mężczyźni [3].

Ale nie jest powiedziane,że tylko mężczyźni,więc wśród kobiet też zdarzają się osobowości narcystyczne.

Awatar użytkownika
gugu77
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: kosmita

Nieprzeczytany post autor: gugu77 »

Malvia pisze: piątek 26 mar 2021, 10:38 @cogito13 i @gugu77 oto definicja narcyzmu :

Narcystyczne zaburzenie osobowości (ang. narcissistic personality disorder, NPD) jest zaburzeniem osobowości obejmującym wszechobecny wzorzec wielkości (w fantazji lub zachowaniu) czy stałą potrzebę podziwu i brak empatii.

Ludzie z tym schorzeniem są często opisywani jako aroganccy, egocentryczni, manipulujący i wymagający. Mogą być przekonani, że zasługują na specjalne traktowanie. Cechy te zazwyczaj pojawiają się we wczesnej dorosłości i bywają widoczne zarówno w kontaktach zawodowych, jak i w innego typu relacjach.

Narcystyczne zaburzenie osobowości występuje prawie u 1 proc. populacji ogólnej. Jak wskazują naukowcy, częściej dotknięci są nim mężczyźni [3].

Ale nie jest powiedziane,że tylko mężczyźni,więc wśród kobiet też zdarzają się osobowości narcystyczne.
Ychyyy...
w reku mam roze
i uszy za duze
a seru moniuszko mi gra...

Awatar użytkownika
cogito13
ZNAWCA WULGARYZMÓW
ZNAWCA WULGARYZMÓW
Reakcje:
Jestem: upierdliwy
Znak zodiaku: Waga