Polska wasalem Niemiec

To dział, w którym mogą
pisać niezarejestrowani
Awatar użytkownika
Gosc
Reakcje:

Polska wasalem Niemiec

Nieprzeczytany post autor: Gosc »

Czy po wyborach Donalda Tuska Polska stanie sie wasalem Niemiec?
I dlaczego to dobrze?

Awatar użytkownika
gugu77
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: kosmita

Re: Polska wasalem Niemiec

Nieprzeczytany post autor: gugu77 »

dopero teraz na to wpadles?
w reku mam roze
i uszy za duze
a seru moniuszko mi gra...

Awatar użytkownika
gosc
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: gosc »

gugu77 pisze: piątek 27 paź 2023, 13:51 dopero teraz na to wpadles?
Przecież tak powinno byc.

Awatar użytkownika
gugu77
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: kosmita

Nieprzeczytany post autor: gugu77 »

gosc pisze: piątek 27 paź 2023, 15:58
gugu77 pisze: piątek 27 paź 2023, 13:51 dopero teraz na to wpadles?
Przecież tak powinno byc.
mie bede tracic czasu na dyskur z trollami.
w reku mam roze
i uszy za duze
a seru moniuszko mi gra...

Awatar użytkownika
aurum
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: aurum »

Gosc pisze: piątek 27 paź 2023, 13:00 Czy po wyborach Donalda Tuska Polska stanie sie wasalem Niemiec?
I dlaczego to dobrze?
Polska jest przede wszystkim wasalem Anglosasów, sługą Ukrainy i niemiecką montownią badziewia - na ostatku. Nie wspominając o takich drobiazgach jak posiadanie zaszczytnego tytułu śmietniska Europy i rusofoba wszechświata. :polewka: :polewka: :polewka: :polewka:

Awatar użytkownika
Marcin
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:
Jestem: Sobą

Nieprzeczytany post autor: Marcin »

nie wiem dlaczego nie ma mego komentarza który napisałem wczoraj ?

Napisalem ze Polska nigdy nie bedzie pod panowaniem niemieckiego odwiecznego wroga, Niemcy od zarania próbowali Polske i Polaków ujarzmić i za niewolników mieć i dzięki Bogu oraz ludzi kochający Polskę nigdy im sie to nie udało i nie uda ,zawsze dostali porządne lanie od Polaków .
zbrojnie nie podbija Polski ani nie zniszczą gospodarczo , gdyż zawsze się znajdzie jakiś przywódca i poprowadzi Polaków do pokonania niemcow .
Obecna sytuacja jest nie wesoła mamy w Polsce wroga który jest podły , perfidny i bardzo niebezpieczny , lecz jestem przekonany ze i jego pokonają Polacy , Polska będzie wolna .
wewnętrzny wrog jest gorszy jak wszelkie zarazy świata .
Slady na piasku przeminą , ślady na sercu pozostaną .

Awatar użytkownika
antychryst
WREDNIAK
WREDNIAK
Reakcje:
Jestem: dziwak
Znak zodiaku: Wodnik

Nieprzeczytany post autor: antychryst »

aurum pisze: sobota 30 gru 2023, 20:15
Gosc pisze: piątek 27 paź 2023, 13:00 Czy po wyborach Donalda Tuska Polska stanie sie wasalem Niemiec?
I dlaczego to dobrze?
Polska jest przede wszystkim wasalem Anglosasów, sługą Ukrainy i niemiecką montownią badziewia - na ostatku. Nie wspominając o takich drobiazgach jak posiadanie zaszczytnego tytułu śmietniska Europy i rusofoba wszechświata. :polewka: :polewka: :polewka: :polewka:
A po jakiego grzyba ktoś musi brać pod panowanie Polskę ?. Otto Bismarck już dawno stwierdził niepodważalny fakt cyt: pozwólcie polakom rządzić a sami siebie wykończą !.
Miej w dupie zdanie innych, rób to co ty uważasz za słuszne

Awatar użytkownika
Marcin
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

antychryst pisze: czwartek 04 sty 2024, 07:08
aurum pisze: sobota 30 gru 2023, 20:15
A po jakiego grzyba ktoś musi brać pod panowanie Polskę ?. Otto Bismarck już dawno stwierdził niepodważalny fakt cyt: pozwólcie polakom rządzić a sami siebie wykończą !.
Otto Bismarck jak każdy Niemiec mylił się co do Polski i za każdym razem Polacy udowadniali ze każde wrogie łapy wyciągane po rubieżne Polski będą obcinane .
Za każdym razem niemieckie hordy dostały łupnia od Polaków , a wewnętrzni wrogowie ponosili kare za zdradę i sabotaż.

Awatar użytkownika
Marcin
UŻYTKOWNIK
UŻYTKOWNIK
Reakcje:

Pozwolę sobie na wklejenie tego wiersza , wiersz ten "mówi " o dzisiejszych czasach .

Warchoły, to wy! - Wy, co liżecie obcych wrogów podłoże, czołgacie się u obcych rządów i całujecie najeźdźcom łapy, uznając w nich prawowitych wam królów. Wy hołota, którzy nie czuliście dumy nigdy, chyba wobec biedy i nędzy, której nieszczęście potrącaliście sytym brzuchem bezczelników i pięścią sługi. Wy lokaje i fagasy cudzego pyszalstwa, którzy wyciągacie dłoń chciwą po pieniądze - po łupież pieniężną, zdartą z tej ziemi, której złoto i miód należy jej samej i nie wolno ich grabić. Warchoły, to wy, co się nie czujecie Polską i żywym poddaństwa i niewoli protestem. Wy sługi! Drzyjcie, bo wy będziecie nasze sługi i wy będziecie psy, zaprzęgnięte do naszego rydwanu, i zginiecie! I pokryje waszą podłość NIEPAMIĘĆ!

Wyspiański – genialny. Tylko dlaczego mi się to przypomniało właśnie dzisiaj?

Awatar użytkownika
antychryst
WREDNIAK
WREDNIAK
Reakcje:
Jestem: dziwak
Znak zodiaku: Wodnik

Nieprzeczytany post autor: antychryst »

Marcin pisze: czwartek 04 sty 2024, 16:30
antychryst pisze: czwartek 04 sty 2024, 07:08
Otto Bismarck jak każdy Niemiec mylił się co do Polski i za każdym razem Polacy udowadniali ze każde wrogie łapy wyciągane po rubieżne Polski będą obcinane .
Za każdym razem niemieckie hordy dostały łupnia od Polaków , a wewnętrzni wrogowie ponosili kare za zdradę i sabotaż.
Nie wiem czy jesteś tego świadomy ale odjeżdżasz od tematu. Poczytaj o "podziale Polski na dzielnice" i następstwach tego podziału.
Miej w dupie zdanie innych, rób to co ty uważasz za słuszne

ODPOWIEDZ

Wróć do „KĄCIK DLA GOŚCI”