Bagienna paranoja

To dział, w którym mogą
pisać niezarejestrowani
Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:
Jestem: adm.lilianna@interia.pl
Znak zodiaku: Waga

Bagienna paranoja

Nieprzeczytany post autor: Lady Li »

Dotąd byłam cierpliwa, a nawet podobało mi się gdy kilkanaście/kilkadziesiąt razy (trudno zliczyć) wywalaliście konta zupełnie niewinnych osób, bo w waszym chorym mniemaniu to była Lilianna... :buhaha:

LaurAsiu, debilko! Sama sobie zniszczyłaś wielkie, fajne Forum kasując ludzi - najpierw Brata - zbanowałaś kilkaset kont, ponieważ podejrzewałaś, że na którymś z nich siedzi, a teraz banujesz resztki myśląc że to ja... :puknijsie:

Nie, nie jestem ani "Truskawką", ani "Czekoladką", ani też "Dziewczynką" czy jeszcze tam czym innym...
Trochę wcześniej myślałaś, że jestem "Duchem", "Fifikse"... Kobieto, ty masz schizofrenię paranoidalną! :mur:

Byłam u ciebie pod nickiem "Morgana", a potem "Leokadia"... Zwierzałaś mi się (bez obaw - to NIGDY nie wyjdzie), traktowałaś jak najlepszą koleżankę, banując jednocześnie nicki, które wydały ci się, że są "Lilianną"... Płakałam ze śmiechu, przecież sama ci doradzałam, byś banowała... :buhaha: :buhaha: :buhaha:
Ja - Lilianna, doradzałam ci, byś banowała "Lilianny", a ty to robiłaś ku mojej uciesze... :buhaha:

Dwa razy dałaś mi funkcję Moderatorki, takie zaufanie miałaś... :polewka: Jako "Morgana" rozwaliłam ci totalnie forum, miałaś je zamknięte przez blisko rok, bo nie umiałaś się pozbierać. Bagno w rozsypce, ale ŻADEN z Userów na mnie nie pojechał, choć bardzo chciałaś, tematy na ten temat robiłaś... :polewka:

Dobra, zostawmy te miłe wspomnienia sprzed kilku lat, a wróćmy do rzeczywistości. ;)
Poniżej masz to, co myśli ktoś w miarę normalny z twojego Forum... :supero:
Zrzut ekranu (61).png
Zrzut ekranu (61).png (107.56 KiB) Przejrzano 1972 razy
Jesteście paranoikami - cała Kadra, choć myślałam, że Monte jest mądrzejszy... Pomyliłam się... A może po prostu lubi wypisywać kłamstwa, tak jak ty? Zauważyłam, że lubi nie tylko w tej kwestii... :zlosliwiec:

Fifi gdzieś twierdziła, że macie dowody na 100% że ja to "Truskawka", "Czekoladka" i "Dziewczynka". OK!!
Kładę na stół 100 tys. zł. (tak! sto tysięcy złotych!) i się możemy założyć, że to nie ja!
Nie jestem pod tymi nickami. ;P
Idziesz na to Laurko, Monte i Fifikse?
Chodzmy - zrobimy to publicznie. :glaski:
Ja wykładam stówę od razu, ale wy też i zakład idzie! :zacieram:
Dawajcie te "dowody" kurde mole... :DD

No dobra, ja sobie na ten zakład poczekam, a tymczasem przyjrzyjmy się, co tam na Bagienku dalej mamy.
:mysle:

Ano tak... Paranoi ciąg dalszy - tutaj Laurkowa rozprawka n.t tego, że Marcia1978 nie jest Marcią1978, tylko ani chybi ktoś się pod Nią podkłada. :polewka:
Tej psychozie wtóruje fifikse, ale dziewczyna leczy się psychiatrycznie - może po prostu po raz kolejny zapomniała wziąć psychotropy i stąd ta obsesja? :wariat:

Zrzut ekranu (43).png
Zrzut ekranu (43).png (251.63 KiB) Przejrzano 1927 razy

To oczywiście tylko wycinek z całego długiego wątku założonego przez Laurkę, że Marcia1978 nie jest tą Marcią, tylko zapewne Lilianną lub innym duchem, ale nie będę wklejać kolejnych screenów, bo mi się nie chce.

Takich i podobnych podejrzeń jest tam o wiele więcej, ale skupmy się na mnie, bo chociaż mnie tam nie ma, to niemal codziennie są tam posty na mój temat. Najpierw mnie to bawiło z punktu widzenia socjologicznego, bo takie głupizny tam leciały, że szczerze się śmiałam, ale zaczęliście przeginać powoli robiąc ze mnie idiotkę.
Nie wiem w jakim celu? Czy twierdząc wszem i wobec, że ja tam jestem pod tymi infantylnymi nickami - miało na celu przyciągnąć ludzi? Bo coś się dzieje? Bo jak tam jest Lilianna, to jest atrakcja?
Faktycznie, forumek macie bardzo ubogi, nie ma tam żadnych treści które chciałoby się poczytać, Laurka nie potrafi skomentować żadnego tematu który wstawi, tylko jak mantrę zadaje pytanie: "I co ty na to?". Chyba jeszcze nigdy nic nie napisała takiego, by można było wejść z nią w dyskusję. To babsko potrafi tylko obgadywać ludzi co świadczy nie tylko o jej niskim poziomie intelektualnym, ale też jakichś kompleksach.

Lauro! Ostatnio twierdziłaś, że ja wszędzie na Ciebie brzydkie rzeczy wypisuję. Naturalnie kłamałaś, by przed Userami się oczyścić z zarzutów ustawicznego szkalowania mojej osoby.
Nie, nic o tobie nie pisałam - jesteś mi kompletnie obojętna, i uwierz - mam ciekawsze tematy do zaoferowania ludziom na swoim Forum.
Czynię to dopiero teraz i robię to oficjalnie - tak byś mogła sobie poczytać, a nawet coś napisać.
Widzisz różnicę? Ty co chwilę o mnie wypisujesz bzdury na ukrytych stronach, byle zniechęcić do mnie ludzi, którzy jednak byli na tyle zaciekawieni tą zołzą (czyli mną), że przyszli na Katharsis. I zostali. ;P
Antyreklama podziałała jak reklama, co było do przewidzenia.
Teraz pewnie ode mnie ktoś polezie na twoje Bagno, by poczytać, co tam o mnie wypisywałaś razem z tą chorą psychicznie dziewczyną, a o tym że się leczy u psychiatry - sama pisała, więc bzdur nie piszę.
Zresztą po jej sposobie pisania można się zorientować, że ma nierówno pod sufitem.
Ot, pierwszy lepszy post (nie wybierałam):

Nie, fifi, nie jestem fałszywa - pleciesz bzdury, byle się podlizać swojej Pańci.
Uśmiałam się, gdy zbanowałaś konto Truskawki, a potem wystraszona weszłaś na Katharsis. :polewka: Spokojnie, ja nie banuję ludzi, poza tym nie było to moje konto tylko kolejna odsłona twojego chorego umysłu...

Ucz się lub chociaż słuchaj ludzi inteligentnych.
poniżej masz tego najlepszy przykład, iż żadną "Dziewczynką" nie jestem. :supero:
Zrzut ekranu (58).png
Zrzut ekranu (58).png (67.89 KiB) Przejrzano 1982 razy
Kliknij na obrazek, to ci się powiększy, a gdybyś mimo to niedowidziała, to daję kopię tego samego, tylko z myszki:
Temat: "Czy Dziewczynka (lilianna) powinna byc wyrzucona z naszego forum?"

Autor postu: Kimikimi:

Przejrzałam kilka postów. Zdaje się inny Inny styl pisania, kojarzenia faktów, czy mogłaby aż tak teatralnie udawać osobę niegramotna o niskiej inteligencji?
Trudna tak udawać. Liliana jest jednak błyskotliwa, a ta osoba, nie ujmując jej nic - jest jednak na innym poziomie.
Laura daje idiotyczne tematy, a ty temu przyklaskujesz.
I jak teraz wyglądasz? Wstydż się kobieto! :faceplam:

Ja tylko dziwię się jednemu - jak można nie rozpoznać IP i ID komputera? Laura siedzi w tym od lat, dużo dłużej niż ja, a nie potrafi po numerach rozróżnić nicków - "Truskawka", "Dziewczynka" i "Lilianna".
To że LaurAsia jest mało rozgranięta, to wiedzą wszyscy i brak błyskotliwości nie jest jej winą przecież, ale taki przydupas jak Monte powinien babę uświadomić, tym bardziej że kiedyś włamał się na moje Forum i UKRADŁ stąd Bazę Danych!
Mając tę Bazę Danych ma tym samym numer mojego kompa i IP Dostawcy Internetu!!! :wlosy:
Monte, jesteś aż taki głupi, czy po prostu liżesz Laurkowego rowa potwierdzając wszystko co ta tępota sobie umyśli? :faceplam:
No Montuś, jak to jest? Hę?
Bo innej opcji nie ma... :fiu:

"Czekoladka"... Saluto - następny admin idiota. Nie, Lucjanie. Nie byłam na twoim Forum. Zwyczajnie nie jestem zainteresowana - cenię się wyżej. :glaski:

Banujecie ludzi widząc w każdym śpiega. Proponuję terapię u psychologa czy kto tam takie coś prowadzi... Nie znam się, ale fifikse wam odpowiednio doradzi... :DD

Nie chciałam robić tego wątku - jestem daleka od jakichkolwiek wojenek i szkalowania adminów/moderatorów innych Forów, ale ślizgacie się na mnie od dawna i miarka się przebrała.

W nosie mam to, co sobie o mnie wymyślacie, ale co za dużo to niezdrowo. :nununu: Postanowiłam dać ripostę.
Rozumiem waszą frustrację, bo wasze Fora zdychają i ledwie mielą, ale czy koniecznie trzeba mnie brać bez przerwy na tapetę? Moje Katharsis śmiga aż miło, nawet nie przykładam już do tego ręki - Userzy sami zakładają interesujące Ich tematy, dyskutują, a jest tego na tyle dużo, że nie jestem w stanie wszystkiego przeczytać. Powstały tutaj wirtualne przyjażnie, nawet zrodziła się miłość zakończona małżeństwem, niedługo będziemy mieć forumową wnuczkę lub wnuka (jeszcze nie wiadomo), cieszymy się sukcesami naszych wirtualnych przyjaciół, a wy co macie u siebie? Syf, obgadywanie innych, kłótnie, hejt. Normalne bagno!
Nie mieszajcie mnie w tym gnoju - jeszcze na głowę nie upadłam, by się w tym tarzać. :zlosliwiec:
Cenię sobie spokój.

OK. Czekam na "dowody" iż byłam "Czekoladką", "Truskawką", "Dziewczynką" i dobry Bóg raczy wiedzieć kim jeszcze... :zmeczony:
Wyjściowa pula to 100 tys. zł. które kładę na stół. A może ktoś da więcej? Pójdę na to, bo wiem że wygram. :ok:

Tak, tak, oczywiście nikt z was nie podniesie rzuconej rękawicy, bo potraficie tylko kłamać, oczerniać i konfabulować. Nie wiem - lepiej się po tym czujecie, czy co? :zlosliwiec:
Ostatnio zmieniony czwartek 03 paź 2019, 11:42 przez Lady Li, łącznie zmieniany 6 razy.
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz! ;P

Awatar użytkownika
gugu77
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Jestem: kosmita

Re: Bagienna paranoja

Nieprzeczytany post autor: gugu77 »

Sugestia ode mnie, kieszonkowego Makiaweljusia….
Potwierdzac wszelkie zarzuty i pomowienia "adwersarzy"
Bedzie bardziej przewrotnie…
No I zabawniej nieco.
Pozdrawiam!!!
w reku mam roze
i uszy za duze
a seru moniuszko mi gra...

Awatar użytkownika
Nataraj
MODERATOR
MODERATOR
Reakcje:
Jestem: FANEM MOTOCYKLI
Znak zodiaku: Rak

Nieprzeczytany post autor: Nataraj »

[mention]Lady Li[/mention]
Lili, jedno co można zrobić w tej sytuacji to (przepraszam za słowo) olać to bagienko i nie przejmować się tymi ich durnotami na temat Twój i całego naszego Forum... Bo im więcej zwracasz uwagę, to oni coraz bardziej rozzuchwalają się w wypisywaniu tych z doopy wziętych bredni... Nie widząc Twojej reakcji będą musieli w końcu skończyć z tym pluciem na Ciebie i na nasze Forum...
Takie jest moje zdanie na ten temat..
Słabi szukają zemsty, silni wybaczają,
a inteligentni ignorują !
Najlepsza reakcja, to brak reakcji !

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

Dobra, dobra... Nie mam zbyt wiele czasu i tyle co okiem przeleciałam po bagiennej "dyskusji", ale serdecznie się uśmiałam, bo nie tylko teraz jestem jakimś "Krzychem", co nawet "Kruszynką":
Zrzut ekranu (62).png
Zrzut ekranu (62).png (59.29 KiB) Przejrzano 1896 razy
Nie chce mi się montować kolejnych screenów - kto zechce to te idiotyzmy znajdzie.
Laurka nadal usiłuje błyskać "ynteligencją" i pisze:
Ja idiotki nie czytam, ona na tym jej forum gada ze swoimi klonami i caly internet sie z tego smieje.

Martus gdyby ona nie byla dziewczynka to nie zrobilaby tego tematu.
Oj tam, oj tam - wykładam 100 tysięcy na stół, wy też, a wtedy robimy zakład, że to nie ja! Czemu się Laurko wymigujesz i nadal brniesz w te kłamstwa?

A co do klonów, to u mnie ich nie ma - nawet z pozycji Gościa znajdziesz na to masę DOWODÓW, że banuję ludzi którzy wchodzą mi na innym nicku.

Klony to były u Ciebie, było ich całe mnóstwo, co rzetelnie opisał Brat:

http://rozmowy-w-krainie-elfow.blogspot ... 0321443699

O i choćby tutaj pod tytułem "Radosna tfórczość klonów larwy: (Czyli ciebie.)

https://rozmowy-w-krainie-elfow.blogspo ... larwy.html

Tych tematów o twoich klonach jest tam duzo więcej, a wszystko poparte autentycznymi dowodami. :ok:
Odwal się więc ode mnie i nie przypisuj mi swoich oszukańczych zasług, bo tutaj akurat ci nie dorównam. :dobani:

Następnie piszesz:
Martus ta cala lilianna to niczego nie potrafi umie tylko obrazac ludzi.
Obraziłam, bo ujawniłam PRAWDĘ? :faceplam:

To ty mnie zaczepiasz od wielu miesięcy, wypisujesz jakieś totalne głupizny na mój temat na ukrytych stronach, ta twoja chora na głowę moderatorka fifikse BEZ PRZERWY wypisuje o mnie jakieś brednie (płacisz jej za to, czy co?), obrażasz mnie raz za razem podczas gdy ja te durnoty TYLKO czytałam!

POKAŻ mi choć jedno zdanie, gdzie cię obraziłam???

I czekam na ten zakład o stówę, że jestem Truskawką, Czekoladką, Dziewczynką, a teraz jakimś Krzychem i Kruszynką!
Czekam! :zacieram:
Dawaj! :zlosliwiec:

Awatar użytkownika
gruby19930
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: gruby19930 »

Kochani Moi po co wam te waśnie i ta wojna? Jezus Kazał Miłować nawet wrogów. Użytkownicy Swój rozum mają i wiedzą kto kłamie a kto mówi prawdę. Niech sami zdecydują gdzie chcą pisać.
Po co Oblepiacie Wasze forum fekaliami Forumowej wojny? Ta dziecinada (cenzura) Brat I Lilianna trwa zbyt długo i nikomu nie przynosi owocu. Zrób tak jak ja zaoferuj jej przyjaźń bynajmniej nie po to aby tam pisać ale by wydrzeć wrogowi argument z Ręki. Larwa Pluła również na mnie że rzekomo napisałem do niej maila że jej forum świeci pustkami za co Elfiki z Pitem i z Dorią na czele zaczęli mnie krytykować. Oczywiście Nic takiego nie miało Miejsca. Mogłem napisać nabazgrać u siebie sprostowanie ale po co? Choć osobiście Wstydził bym się na (cenzura) Pisać Bo Larwy nie nawidzę to nie raz za oferowałem jej pomoc. Bo co Bym miał za zasługę w niebie gdybym pomagał tylko przyjaciołom? Przecież Grzesznicy pomagają tym co ich miłują. Bynajmniej Nie Jestem bez grzechu lecz podłym człowiekiem ale odeszłem od sekty świadków Jechowy i poznałem Jezusa. A Kto Wierzy w niego ten ma życie wieczne i Jest innnym człowiekiem.Co Ma to do Forum katharsis i elfów? A To że Mam tu samych wrogów a że Jezus kazał ich pozdrawiać i miłować ich to ja też tak uczynie. Dobrze Pozdrawiam was Drodzy wrogowie :kocham: :kocham:
Mogę sobie teraz W Bibli zaznaczyć że zadanie wykonane. ok usuwam wasze forum z Histori przeglądarki nic tu pomnie.
a to z Bibli co powiedział Jezus.

Kod: Zaznacz cały

Zaprawdę, zaprawdę, powiadam wam: Kto wierzy, ma życie wieczne.
.

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

Gruby, masz swoje za uszami, ale jedno muszę przyznać - nigdy nie przeczytałam u Ciebie złego słowa na mój temat. Może coś przeoczyłam, a może niczego nie było - nie wiem...

Obecnie na Bagnie rozgorzała dyskusja na mój temat, jednak nie robi to na mnie wrażenia - byłam tam obgadywana praktycznie bez przerwy, ale to pokazuje poziom tych ludzi. Po wielu miesiącach zdążyłam się przyzwyczaić.

Naturalnie nadal lecą kłamstwa na mój temat - nikt nie przedstawił niczego na poparcie swoich słów i pewnie niczego nie przedstawi, ale Internet jest jak papier niegdyś - można napisać wszystko. Więc piszą co im ślina na klawiaturę przyniesie.

Kurdi mnie od "podłej pizdy" wyzywa - czyli wszystko się kręci tam jak powinno, a nazwa "Bagno" nie wzięła się znikąd. :DD
Zrzut ekranu (64).png
Zrzut ekranu (64).png (54.76 KiB) Przejrzano 1787 razy
Ja wiem, że na wpisy Użytkowników nie ma się wpływu, ale takie coś powinno zostać usunięte natychmiast po zauważeniu - ot, po prostu żle to wygląda... :fiu:
Ale co ja tam będę Laurkę uczyć, skoro sama ciężko zapracowała na bardzo negatywną opinię w Sieci, a teraz mi usiłuje przypisać te "zasługi"... :puknijsie:
Odczep się babo wreszcie ode mnie! Bez przerwy mnie obmawiasz, kłamiesz na mój temat - też masz obsesję jak ta fifikse?
Idż się leczyć! :faceplam:

Nie łażę po innych Forach i powiem ci dlaczego - bo nic tam o mnie nie piszą. Każdy jest ponad tym, by obmawiać innych ludzi, tylko u siebie kręcisz taki syf! :orany: I to od lat i na każdego! Mam ci powymieniać?
Po bodajże sześciu latach odeszła od ciebie Marianna - tak, ta od Grubego który wypowiedział się powyżej. Miała cię bowiem już serdecznie dość, bo rozkręcała ci Forum, a ty ją notorycznie gnoiłaś. Miałaś za nic, jakieś ochrzany zbierała od ciebie publicznie - przed wszystkimi. Kobieta się wreszcie zakręciła, Gruby zbudował Forumek i sobie poszli na swoje, choć początkowo też cię kochał.
Co wymyśliłaś? A potem bluzgałaś na swoim Bagnie? Że Gruby zakochał się w Mariannie i wyśmiewałaś się publicznie, że to młody chłopak, a ona stara baba i on mógłby być jej wnuczkiem. Pamiętam jak się wkurzyłam wtedy na ciebie - ty jesteś tak ograniczona, że nie odróżniasz naturalnej przyjażni od normalnej miłości, chciałaś by ich zgnojono, co się na szczęście nie udało.
Gdy już zrobili sobie ten swój Forumek, to naprawdę się ucieszyłam i poszłam do Kącika dla Gości życzyć Im wszystkiego najlepszego. Pisałam z pozycji gościa, nie przedstawiłam się jako Lilianna - ot, chciałam tylko złożyć Im życzenia i nic więcej. Nie wiedzieli kto to, ale bardzo fajnie podziękowali, a ja potem chwilę Im się przyglądałam. Mieli tam parę zawirowań, ale dali radę. :ok:
Nie wtrącałam się - musieli sami się nauczyć radzić sobie z forumowymi problemami. Poradzili sobie, kilka osób ode mnie tam poszło, choć nie na stałe - ot, zajrzeli, ale jedna Użytkowniczka stąd nadal tam przebywa, ale pisze również tutaj i bardzo Ją lubię. Skąd tutaj się wzięła? Z twojego Bagna, Laurko! Jak tylko odkryła Katharsis, to już nigdy więcej do ciebie nie poszła! I takich Userów jest tutaj więcej - uciekli od ciebie i nie chcą mieć z tym twoim syfem nic wspólnego... ;P

Dobrze wiesz, że tutaj niemal same Elfiki - uciekinierzy z twojego Bagienka. :glaski:

A kto tobie tam pozostał? Chora psychicznie Fifikse i Kurdi który chamsko wyzywa wszystkich i wszystko, nie oszczędzając nawet polityków - na takie coś są paragrafy, Laurko, więc uważaj, byś nie została pociągnięta do odpowiedzialności karnej za tego psychola... :glaski:

Pamiętasz Alicję? Bardzo się przyjażniłyście, nawet paczki tej dziewczynie wysyłałaś czym potem się dużo chwaliłaś i to wypominałaś. Powinnaś się wstydzić. Gdy od ciebie uciekła zorientowawszy się kim jesteś, to ją naprawdę chamsko obmawiałaś, a nawet zrobiłaś z niej alkoholiczkę wstawiając jakieś paskudne zdjęcia z Sieci... :faceplam: Dziewczyna była bardzo poważnie chora, czekała na przeszczep nerki i choćby już samo to ją dyskwalifikowało od używania alkoholu... Po prostu by ją to zabiło... A ty zrobiłaś z niej alkoholiczkę robiącą pod siebie... :faceplam:

Jesteś świnią, Laurko!

Pokażę to na Blogu Brata - dla przypomnienia:

PRZEGIĘŁAŚ - SUKO!!!

I co? Milusio, prawda? :polewka:

Każdego obgadujesz, robisz wątki na temat ludzi którzy ci nie pasują, oczerniasz, kłamiesz i konfabulujesz na ich temat. Z psychologicznego punktu widzenia robisz to tylko dlatego, bo podświadomie zdajesz sobie sprawę z tego, iż jesteś nikim. Obgadując kogoś i kłamiąc na jego temat teoretycznie podbudowujesz swoje niskie ego. :glaski:
Jako że Bagno już ci zdychało, bo nikt tam pisać nie chciał, to umyśliłaś sobie, by pojeżdzić po mnie. Długo to znosiłam cierpliwie, naprawdę długo, aż zaczęłaś mi robić wstyd razem z Fifikse - ta to dopiero miała pomysły! :zlosliwiec:
I jak widzę nadal ma.... Najpierw pisze, że macie dowody na 100% żem ja to tam "Dziewczynka" i "Truskawka", a kiedy chcę z wami iść na zakład, że to jednak nie ja, to nasza Fifi się nagle wymiguje. Cytuję z myszki, bo nie chce mi się obrabiać screenów:
no nic, mi to też nie przeszkadzało, dlatego przecież cały czas byłam za tym by zostawić tutaj te truskawki, dziewczynki (choć Lilianna twierdzi, że to nie Ona pisała pod tymi nickami - pomijam to, bo pewna nie jestem; mamy dowód, że truskawka i dziewczynka to jedna osoba, ale że tą osobą była Lilianna to tego akurat faktycznie udowodnić nie możemy, przyznajmy, luzik).
Fifuniu, przecież przed chwilą twierdziłaś, że to ja jestem na 100% pod tymi nickami!!!!!!
Dlatego wyciągnęłam 100 tys zł na stół i chciałam się z każdym z was o to założyć, że to jednak nie ja! Byliście tak bardzo pewni - ty, Laurcia i Monte... Już nagle pewna nie jesteś? :szok:

Dobra, jestem zmęczona już tym wszystkim. Nie wchodziłam na konto żadnego Krzycha, tylko wryłam się na BOT-y. Zlikwidujcie BOT-y, a wtedy nie poczytam - będziecie mnie mogli obgadywać ile wlezie...
U mnie BOT-ów nie ma - wiem jak łatwo można na to wejść i zlikwidowałam już dawno. ;)
Odbanujcie podejrzanych ludzi u siebie, bo nie mam dostępu do żadnego z tych kont. Powtarzam: Zlikwidujcie tylko BOT-y. :fiu:

CDN

Awatar użytkownika
tośka
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: tośka »

poczytałam sobie ten krotki acz tresciwy watek i powiem wam...nie rozumiem :niewiem: czemu kilkoro doroslych ludzi postanowilo uprzykrzac sobie zycie, zakladac konkurencyjne fora, obsmiewac sie i szkalowac :niewiem: lilianno, dobrze ze nie banujesz. bo jestem takze na (cenzura) a jest ci to niekoniecznie miłe. a u laury tylko dlatego nie jestem ze zwijajac (cenzura) stwierdzila ze jestem kłotliwa i mnie nie zaprasza na nowe.

jakbyscie sie dogadali (admini) to siedzielibysmy wszyscy razem i byloby fajnie....ale to trzeba zakopac dume i pyche w ogrodku

aha, nie tylko fifi leczy sie psychiatrycznie. ja takze :sadzone:
pier...e cytowanie :zlosliwiec:

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

tośka pisze: sobota 05 paź 2019, 08:27 poczytałam sobie ten krotki acz tresciwy watek i powiem wam...nie rozumiem czemu kilkoro doroslych ludzi postanowilo uprzykrzac sobie zycie, zakladac konkurencyjne fora, obsmiewac sie i szkalowac :niewiem:
Nie podobało mi się na innych Forach, więc założyłam własne.

Nie ja zaczęłam tę wojenkę - nie mam czasu ani ochoty na pierdoły, ale przez wiele miesięcy byłam tam wyśmiewana i oczerniania. Pisali naprawdę o mnie sporo, a kiedy wyszli z tym szkalowaniem mojej osoby do Kącika dla Gości czyli na widok publiczny, to mi się to zwyczajnie nie spodobało i zamieściłam tutaj sprostowanie. Tylko tyle, a do czego chyba mam prawo?
Ileż mam dawać lać się po pysku, tylko dlatego że ktoś ma tam nie po kolei w głowie? Hę?
tośka pisze: sobota 05 paź 2019, 08:27 lilianno, dobrze ze nie banujesz. bo jestem takze na kurwidołku a jest ci to niekoniecznie miłe.
Nie wiem dlaczego tak twierdzisz? Mnie jest kompletnie obojętne kto gdzie siedzi, nawet tam nie zaglądam, jedynie na Bagnisko z czystej ciekawości - co durnie znów powymyślali na MÓJ temat. Gdyby nie pisano o mnie, to też mnie by tam nie było, bo i po co? Bardzo lubię swoje Forum i tutejszych Userów, nie mam potrzeby kręcić się gdzieś indziej... Ani też zbyt wiele czasu na internety...
tośka pisze: sobota 05 paź 2019, 08:27 jakbyscie sie dogadali (admini) to siedzielibysmy wszyscy razem i byloby fajnie....ale to trzeba zakopac dume i pyche w ogrodku

aha, nie tylko fifi leczy sie psychiatrycznie. ja takze :sadzone:
Akurat Twoje przypadłości mnie nie interesują. ;) Nie ma w tym nic złego, że ktoś się leczy psychiatrycznie, przecież nikt nie jest winny takiej chorobie, ale dopóty dopóki nie wyrządza innym krzywdy. Ile miałam jeszcze znosić tych głupizn na swój temat? :zmeczony:
Gdy zaczęto publicznie robić ze mnie kretynkę, to dałam ripostę. To wszystko!

Awatar użytkownika
tośka
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: tośka »

dzięki za odpowiedz, jakkolwiek mnie to nie pociesza :dobani:
pier...e cytowanie :zlosliwiec:

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:

tośka pisze: sobota 05 paź 2019, 11:23 dzięki za odpowiedz, jakkolwiek mnie to nie pociesza :dobani:
Przykro mi, ale jeszcze się taki nie narodził, co by każdemu dogodził. :niewiem:

Ja nie należę do potulnych osób które nigdy nie wykazują żadnej reakcji gdy są uporczywie nękane i szkalowane. Nie obchodzi mnie frustracja innych adminów, bo im Fora pustoszeją i trzeba dokopać temu, komu Forum się dość dobrze kręci czyli mnie, bo a nuż uda ludzi się do mnie zniechęcić i pognają do nich rzucając im się w ramiona? :faceplam:
Żeby jeszcze chociaż jakieś pieniądze z tego były, to może bym zrozumiała, ale z tego nic nie ma - ot, poklikanie sobie ze znajomymi i tylko tyle. Ale to nie - Polaczki cebulaczki muszą dokopać, wyśmiać, naplotkować, bo wtedy im milej, czują się chyba lepsi czy co? Nie wiem, nie znam się - to nie moje klimaty, mnie inaczej wychowano. :fiu:

Nie chce mi się rozwijać dalej tego wątku, zwyczajnie nudzą mnie rozmowy na temat bagiennej hołoty - to ludzie umysłowo ograniczeni z niskim morale i brakiem zwykłej ludzkiej przyzwoitości, gdzie kłamstwo jest u nich jak chleb codzienny. Karmią się tym, napawają i cieszą gdy kogoś zgnoją. Bleee... :dobani:
Absolutnie nie twierdzę, że wszystkie Krasnoludki to patologia, jest tam kilku przyzwoitych ludzi i się dziwię, co tam jeszcze robią? Myślę, że to przyzwyczajenie, nic więcej...

Dobra, na razie wątek zamykam.
Co chciałam to wyjaśniłam i nie mam więcej czasu na babranie się w bagiennych śmieciach. Niech teraz sami kiszą się w tych swoich fekaliach i wyglądają przed normalnymi ludżmi jak śmierdzące świnie. :dobani:
Nie mój cyrk, nie moje małpy (a raczej świnie chyba? :DD ).

Jeśli jednak nadal będą przeginać i nadal mnie oczerniać, to może jeszcze coś tutaj napiszę, a miło nie będzie... :nununu:

Zablokowany

Wróć do „KĄCIK DLA GOŚCI”