Jakim prezydentem był L. Kaczyński?
Jakim prezydentem był L. Kaczyński?
Minęło pięć lat od śmierci Lecha Kaczyńskiego.
Jak z perspektywy tego czasu oceniacie jego prezydenturę?
Zgadzacie się z ludźmi, którzy twierdzą, że był to najgorszy prezydent po Jaruzelskim? Czy może popieracie tych, którzy mówią o Kaczyńskim jako najważniejszym prezydencie III RP, o ważnej i przełomowej prezydenturze? Uważacie, że sposób w jaki zginął wpływa na ocenę jego działalności przez niektórych?
Zgadzacie się z ludźmi, którzy twierdzą, że był to najgorszy prezydent po Jaruzelskim? Czy może popieracie tych, którzy mówią o Kaczyńskim jako najważniejszym prezydencie III RP, o ważnej i przełomowej prezydenturze? Uważacie, że sposób w jaki zginął wpływa na ocenę jego działalności przez niektórych?
- martin
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
Re: Jakim prezydentem był L. kaczyński?
Jako prezydent był nie najgorszym w porównaniu do innych , miał swe słabe i mocne strony , jedno jest pewne ze był patriota i kochał Polskę miał także wyczucie polityczne .
Jestem pewny ze był dobrym prezydentem .
A ci wszyscy co go opluwali , obgadywali , starali się go oczernić byli i są szubrawcami nie godnymi ludźmi zwać się .
Jestem pewny ze był dobrym prezydentem .
A ci wszyscy co go opluwali , obgadywali , starali się go oczernić byli i są szubrawcami nie godnymi ludźmi zwać się .
Nadzieja jest drugą duszą nieszczęśliwca.
autor: Autor nieznany
autor: Autor nieznany
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Re: Jakim prezydentem był L. Kaczyński?
Jaskółka pisze:Minęło pięć lat od śmierci Lecha Kaczyńskiego.
Jak do tej pory,nie było gorszego, ani lepszego Prezydenta. A na temat zmarłego Lecha Kaczyńskiego - zdania są podzielone,mnie szkoda Go jako człowieka i to jak zginął.W tej chwili nic innego się nie liczy,bo to co było,a nie jest nie pisze się w rejestr.
.....Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.....
Ja mogę z całą odpowiedzialnością stwierdzić, że był wspaniałym człowiekiem i prawnikiem, a prezydentura niech pozostanie milczeniem.
Mądrość to nie to co wiesz lecz to, co robisz z tym, co wiesz...
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Zresztą o umarłych albo mówi się dobrze, albo wcale.
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Szeryfko, tu nie chodzi o Niego jako człowieka, ale rzecz dot. tylko Jego dokonań..szeryfowa pisze:Zresztą o umarłych albo mówi się dobrze, albo wcale.
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Lady Li pisze:Szeryfko, tu nie chodzi o Niego jako człowieka, ale rzecz dot. tylko Jego dokonań..szeryfowa pisze:Zresztą o umarłych albo mówi się dobrze, albo wcale.
Tak wiem,wiem - ale ja tylko nadmieniłam na temat umarłych,a jakim był napisałam wcześniej.
Prezydent Lech Kaczyński - znaczy ten od lasu pomników..hmm w sumie był... ee..eee, no nic mi nie przychodzi do głowy..
Na pewno wypełniał swoje obowiązki godnie i... to by było na tyle.
Na pewno wypełniał swoje obowiązki godnie i... to by było na tyle.
- Perkun
- zadomowiony

- Reakcje:
tO pOLSKA MIAŁA TAKIEGO PREZYDENTA? Jakoś nie zauważyłemJaskółka pisze:QR_BBPOST Minęło pięć lat od śmierci Lecha Kaczyńskiego.
Ileż działań uchodzi za haniebne, a przecież jakże często jedynym powodem takiego ich mianowania jest właśnie przesąd!
Markiz de Sade
Markiz de Sade
- Swargo
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
Oszukal wyborcow podpisujac Traktat Lizbonski a jgo antyrosyjskie fobie nie pozwolily na prawidlowy i korzystny dla obu stron rozwoj wymiany handlowej i wpolpracy gospodarczej.
pozdrawiam,
pozdrawiam,