O klamczuch cayman sie odezwal, 2 dni temu wyslal mi wiadomosc na wach ap ze chce kupic moje forum, gdy zgodzilam sie to od wczoraj targowal sie ze mna o te 100 euro jak baba z targu, a na koniec wymyslil ze chce miec u mnie Wlasciciela i admina bez placenia.
Lilianno pozdrawiam, nie chce Twoich uzytkownikow.
Lauro, nie wiem co tam między Wami, nie wtrącam się. Róbcie sobie co chcecie, to nie moja sprawa, a jeśli chodzi o Użytkowników to niech każdy będzie tam gdzie chce - ja sama wielokrotnie podawałam link do Twojego forum - nie jestem psem ogrodnika, co sam nie zeżre, a drugiemu nie da.
Przecież obie dobrze wiemy o tym, że nie ma z tego żadnego dochodu, to tylko hobby za które w dodatku musimy płacić.
To bez sensu. Nie uważasz?
Ja swoje forum nadal mam, ale tylko dlatego że lubię tych ludzi - jesteśmy "przyjaciółmi" z Neta, choć "przyjaciel" to za duże słowo. Lubimy się po prostu i tylko tyle.
Nie rywalizuję z Tobą, ani z nikim innym, po prostu mam tutaj ludzi którzy są mi przychylni, rozmawiamy na telefonach etc, jesteśmy zupełnie odizolowanym forum, takim tylko dla siebie.
Wybacz, ale nie chcę żadnych gierek, mnie jest dobrze tak jak jest.
Dziękuję, że się odezwałaś i myślę, że się zrozumiałyśmy?
no tak skasowac pieniązki i byc adminem.. koń by sie usmiał.. już raz mnie wydymałas . opłaciłem i mnie wyrzuciłas ,kolejnego razu nie będzie.. gdy napisałem ze zapłace i cie wyrzuce od razu cofnęłas się dwa kroki do tyłu.. wiec mojego zaufania już nie odbudujesz nigdy.. teraz będe współpracował z lili bo ta kobieta ma swój honor.. tak honor to jest cos czego ty nigdy miec nie bedziesz