Co nas kręci, co nas podnieca...

Awatar użytkownika
Nina
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Co nas kręci, co nas podnieca...

Nieprzeczytany post autor: Nina »

Film Woody Allena. Tak jak nie przepadam za jego filmami, tak ten obejrzałam już 3 razy. Za każdym razem mnie śmieszy. To chyba film o odwadze życia, o tym że warto je zmieniać, o tym że nie warto żyć stereotypowo....i o tym by brać rzeczy jakimi są :)
Obrazek
...biegnę z wiatrem i wołam przez deszcz... <fiu>

szeryfowa
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Skorpion

Re: Co nas kręci, co nas podnieca...

Nieprzeczytany post autor: szeryfowa »

Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie... ;) lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
mogłabym wymieniać bez końca,ale czy o to chodzi? ;) :D
.....Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.....

Awatar użytkownika
Lady Li
Założycielka KATHARSIS
Założycielka KATHARSIS
Reakcje:
Jestem: adm.lilianna@interia.pl
Znak zodiaku: Waga

Nieprzeczytany post autor: Lady Li »

szeryfowa pisze:lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,
Ja także lubię polskie produkcje. Chyba wszystkie, bez wyjątku.. :ok:
:oklaski:
Zagranicznymi nie gardzę, oglądam chętnie, ale co nasze, to nasze - najlepsze, a przynajmniej dla mnie!
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz! ;P

szeryfowa
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

I dla mnie - Lady Li - i dla mnie , uważam, że nie ma co się zachwycać innymi krajami,jak u nas też robią dobre rzeczy :D chociaż innymi filmami z innych państw także nie pogardzę, choćby horrorami,sensacyjnymi czy kryminalnymi. :D Popieram jednak nasze "wyroby"

Awatar użytkownika
Nina
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Nina »

szeryfowa pisze:Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie... ;) lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
A jakie znasz ambitne rodzime produkcje? Zareklamuj Szeryfowa ;)

Ja znam oczywišcie, alejestem ciekawa Twoich propozycji :ok:
...biegnę z wiatrem i wołam przez deszcz... <fiu>

Awatar użytkownika
Czarny
Nocny duch
Nocny duch
Reakcje:

Nieprzeczytany post autor: Czarny »

Kurde, a Kiepscy to co???

szeryfowa
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Zina pisze:
szeryfowa pisze:Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie... ;) lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
A jakie znasz ambitne rodzime produkcje? Zareklamuj Szeryfowa ;)

Ja znam oczywišcie, alejestem ciekawa Twoich propozycji :ok:

Służę: "Jak ropzpętałem II wojnę światową" "Sami swoi" , "Zróbmy sobie wnuka", "CK Dezerterzy", "Krzyżacy" "Ogniem i mieczem","Pan Wołodyjowski", "Potop" i mogłabym jeszcze wyliczyć wiele innych :) nie wiem czy te także miałaś na myśli?

Awatar użytkownika
Eryk
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:
Znak zodiaku: Baran

Nieprzeczytany post autor: Eryk »

Z filmów polskich po 2000 roku bardzo mnie rozbawiło "Pieniądze to nie wszystko", "Dzień świra".
Co do seriali -"Daleko od noszy"
Co filmów Woody Allena.
Najlepsze jego filmy są z lat 70 XX wieku.

szeryfowa
KOMENTATOR
KOMENTATOR
Reakcje:

Ostatnio często powtarzali np filmy naszej produkcji i to bardzo dobre :" Tylko mnie kochaj" , czy " Nigdy w życiu".

ODPOWIEDZ

Wróć do „KOMEDIE”