Co nas kręci, co nas podnieca...
Co nas kręci, co nas podnieca...
Film Woody Allena. Tak jak nie przepadam za jego filmami, tak ten obejrzałam już 3 razy. Za każdym razem mnie śmieszy. To chyba film o odwadze życia, o tym że warto je zmieniać, o tym że nie warto żyć stereotypowo....i o tym by brać rzeczy jakimi są 
...biegnę z wiatrem i wołam przez deszcz... <fiu>
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Re: Co nas kręci, co nas podnieca...
Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie...
lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
mogłabym wymieniać bez końca,ale czy o to chodzi?

mogłabym wymieniać bez końca,ale czy o to chodzi?
.....Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.....
- Lady Li
- Założycielka KATHARSIS

- Reakcje:
- Jestem: adm.lilianna@interia.pl
- Znak zodiaku:

Ja także lubię polskie produkcje. Chyba wszystkie, bez wyjątku..szeryfowa pisze:lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,
Zagranicznymi nie gardzę, oglądam chętnie, ale co nasze, to nasze - najlepsze, a przynajmniej dla mnie!
Co się gapisz? Weź flamaster i coś napisz!
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

I dla mnie - Lady Li - i dla mnie , uważam, że nie ma co się zachwycać innymi krajami,jak u nas też robią dobre rzeczy
chociaż innymi filmami z innych państw także nie pogardzę, choćby horrorami,sensacyjnymi czy kryminalnymi.
Popieram jednak nasze "wyroby"
A jakie znasz ambitne rodzime produkcje? Zareklamuj Szeryfowaszeryfowa pisze:Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie...lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
mogłabym wymieniać bez końca,ale czy o to chodzi?![]()
Ja znam oczywišcie, alejestem ciekawa Twoich propozycji
...biegnę z wiatrem i wołam przez deszcz... <fiu>
- Czarny
- Nocny duch

- Reakcje:
Kurde, a Kiepscy to co???
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Zina pisze:A jakie znasz ambitne rodzime produkcje? Zareklamuj Szeryfowaszeryfowa pisze:Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie...lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
Ja znam oczywišcie, alejestem ciekawa Twoich propozycji
Służę: "Jak ropzpętałem II wojnę światową" "Sami swoi" , "Zróbmy sobie wnuka", "CK Dezerterzy", "Krzyżacy" "Ogniem i mieczem","Pan Wołodyjowski", "Potop" i mogłabym jeszcze wyliczyć wiele innych
- Eryk
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Z filmów polskich po 2000 roku bardzo mnie rozbawiło "Pieniądze to nie wszystko", "Dzień świra".
Co do seriali -"Daleko od noszy"
Co filmów Woody Allena.
Najlepsze jego filmy są z lat 70 XX wieku.
Co do seriali -"Daleko od noszy"
Co filmów Woody Allena.
Najlepsze jego filmy są z lat 70 XX wieku.
szeryfowa pisze:Każdy lubi inny rodzaj tematu w danym filmie,zapewne Woody Allen jest wybitnym reżyserem, ale Jego filmów nie lubię.Zresztą jest takie powiedzenie ...cudze chwalicie,swego nie znacie sami nie wiecie co posiadacie...lubię rodzime produkcje,chociaż one nie zwsze są dobre, ale trzeba też przyznać, że mamy dużo bardzo dobrych filmów.Dawno temu oglądałam,jak sądzę większość "Krzyżacy" -o czym ten film każdy wie i takich tego typu jest więcej,a jeśli chodzi o zagraniczne: "Uwierz w ducha", "Bezsenność w Seatle", czy "Dirty Dancing"
-
szeryfowa
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Ostatnio często powtarzali np filmy naszej produkcji i to bardzo dobre :" Tylko mnie kochaj" , czy " Nigdy w życiu".