W imię Boga, tylko jakiego?
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
- Jestem: królem złotym
Re: W imię Boga, tylko jakiego?
Wiem że nie muszę, ale myślę że tak będzie lepiej.
Dla mnie to co napisałem w pierwszych postach jest w pewien sposób oczywiste, ale ja naprawdę nie mam najmniejszej potrzeby nikogo przekonywać, nie mam potrzeby aby ktoś podzielał moje zdanie. Nawet odwrotnie, wolałbym aby ktoś miał przeciwne zdanie, to jest ciekawsze.
No ale argument "mnie to śmieszy" czy "to tylko duch", no to o czym dalej rozmawiać? Można sobie tylko pobluzgać. Nie uważam was za "patusów", to zbędna złośliwość z mojej strony, ohydztwo i tyle, efekt że dałem się sprowokować. Lepiej się rozejść. Ja tu jestem od niedawna, raczej jako gość się czuję, to ja odpuszczam i spadam.
No to już koniec, i tak za dużo napisałem. Istotnie się "naćpałem", dużą dawką aspiryny Bayera, którą musiałem dziś wziąć. Trochę mnie to huśta, przyznaję.
Dla mnie to co napisałem w pierwszych postach jest w pewien sposób oczywiste, ale ja naprawdę nie mam najmniejszej potrzeby nikogo przekonywać, nie mam potrzeby aby ktoś podzielał moje zdanie. Nawet odwrotnie, wolałbym aby ktoś miał przeciwne zdanie, to jest ciekawsze.
No ale argument "mnie to śmieszy" czy "to tylko duch", no to o czym dalej rozmawiać? Można sobie tylko pobluzgać. Nie uważam was za "patusów", to zbędna złośliwość z mojej strony, ohydztwo i tyle, efekt że dałem się sprowokować. Lepiej się rozejść. Ja tu jestem od niedawna, raczej jako gość się czuję, to ja odpuszczam i spadam.
No to już koniec, i tak za dużo napisałem. Istotnie się "naćpałem", dużą dawką aspiryny Bayera, którą musiałem dziś wziąć. Trochę mnie to huśta, przyznaję.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Dobrze już dobrze, Przepraszam Cię, źle się wyraziłem z tym to tylko Duch i za inne moje epitety. Ale czasem to ja nie wiem kiedy ty piszesz poważnie a kiedy żartujesz i dlatego tak napisałem. Co do argumentów , przytoczyłem je post czy dwa później ale jak mniemam już nie czytałeś bo się wkurzyłeś. I nie czuj się jako gość , nie przesadzaj. Pisz sobie dlaczego miałbyś odchodzić ?duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 21:29 Wiem że nie muszę, ale myślę że tak będzie lepiej.
Byłem z Legionem,kryłem się w Neronie, byłem też w Judaszu. Imię me Belial.
- duch
- UŻYTKOWNIK

- Reakcje:
- Jestem: królem złotym
Ja również przepraszam za haniebne słowa i proszę o wybaczenie.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 21:38 Ja również przepraszam za haniebne słowa i proszę o wybaczenie.
- imn[a]min
- STAŁY BYWALEC

- Reakcje:
- Jestem: ... ASZ
Przecież Biblia wyraźnie wskazuje, iż "bogiem tego świata" ludzkiego jest nie kto inny, jak sam.... szatan!awareness pisze: wtorek 23 paź 2018, 12:45 Irlandia, która trwała wieki w chrześcijaństwie, katolicyźmie głosząc słowo Boże, w surowym i religijnym wychowywaniu dzieci stosującym kary cielesne i nie tylko dzisiaj ta religia stała się w tym kraju rzeczywistością zgodną z przesłaniem z biblii iż prawda cię wyzwoli. Opowiadają byłe dzieci oddane kurateli "świętych" nawiedzonych katów i psychopatów
https://wiadomosci.wp.pl/kosciol-z-piek ... 877413505a
To czego się spodziewacie tu na ziemi? Raju?
- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Aaaa, to dlatego lubisz seks analny?Belial pisze: wtorek 23 paź 2018, 20:39A za co ja mam cię przepraszać, napisałem post a ty mi wyjechałeś z jakimś pedalstwem, patusem ,ćpunem, człowieku i ja mam cię przepraszać ? No chyba cię poniosło. Znasz mnie ? Wiesz co robiłem za kratami ? Na pewno nie robiłem pod siebie jakoś zawsze miałem tam szacunek ale skoro tak śledzisz moje wypowiedzi to powinieneś wiedzieć że to było dosyć dawno i jest to zamknięty u mnie rozdział.duch pisze: wtorek 23 paź 2018, 20:35 Nie, jedyne co możesz zrobić to przeprosić za to co zrobiłeś. A najlepiej to jakbyś wrócił tam, gdzie twoje miejsce: za kraty.
Za kratami, w klatce, tam cię trzymali, jak świnię na ubój. Tym jesteś. A to że się chwalisz żeś tam siedział i robił pod siebie, to wynik twojej głupoty, twojego ohydztwa. Oszukali cię, żebyś tam spokojnie siedział.
Nie przeprosisz, i ten drugi też, to ktoś z nas z tego forum zniknie. Tak wam szczerze powiem, że prawdopodobnie ja. Trudno, czegoś takiego tolerować nie mam zamiaru.
No to wybór należy do was.
Mam radę dla ciebie, jak jesteś pod wpływem jakiegoś syfu to nie siadaj do klawiatury.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

Dlaczego ? Bo nie zrozumiałem twojej wypowiedzi.kropkainna pisze: wtorek 23 paź 2018, 22:27Aaaa, to dlatego lubisz seks analny?Belial pisze: wtorek 23 paź 2018, 20:39
A za co ja mam cię przepraszać, napisałem post a ty mi wyjechałeś z jakimś pedalstwem, patusem ,ćpunem, człowieku i ja mam cię przepraszać ? No chyba cię poniosło. Znasz mnie ? Wiesz co robiłem za kratami ? Na pewno nie robiłem pod siebie jakoś zawsze miałem tam szacunek ale skoro tak śledzisz moje wypowiedzi to powinieneś wiedzieć że to było dosyć dawno i jest to zamknięty u mnie rozdział.
Mam radę dla ciebie, jak jesteś pod wpływem jakiegoś syfu to nie siadaj do klawiatury.![]()
Ostatnio zmieniony wtorek 23 paź 2018, 22:30 przez Belial, łącznie zmieniany 1 raz.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

- kropkainna
- ZBANOWANY

- Reakcje:
Czytałam co pisał Duch o twych wyznaniach i dlatego taki mi sie wniosek nasunął, po Twym dzisiejszym porannym wyznaniu na temat seksu analnegoBelial pisze: wtorek 23 paź 2018, 22:28Może poczytaj dalej sprostowanie sytuacji a nie klepiesz bzdury.
- Belial
- KOMENTATOR

- Reakcje:
- Znak zodiaku:

A czytałaś potem jak sprostował swoje wypowiedzi i napisał że nic takiego nie widział i nie czytał ? Czy tak klepiesz bzdury żeby klepać. A po drugie jeśli myślisz że tylko homosie lubią seks analny to wypada mi tylko ci współczućkropkainna pisze: wtorek 23 paź 2018, 22:31Czytałam co pisał Duch o twych wyznaniach i dlatego taki mi sie wniosek nasunął, po Twym dzisiejszym porannym wyznaniu na temat seksu analnegoBelial pisze: wtorek 23 paź 2018, 22:28
Może poczytaj dalej sprostowanie sytuacji a nie klepiesz bzdury.![]()
![]()